Romanya senatöründen şok sözler: Erdoğan'ın gözünü korkutmak için o silahları şimdi sahaya çıkardılar

Romanya senatöründen şok sözler: Erdoğan'ın gözünü korkutmak için o silahları şimdi sahaya çıkardılar
Romanya'da senatör Diana Iovanovici Șoșoacă'dan Türkiye'de gerçekleşen 6 Şubat depremleriyle ilgili skandal ifadelerde bulundu. Şoşoacâ tüm bu sürecin suni olduğunu ve Türkiye depreminin kitle imha silahları aracılığı ile gerçekleştirildiğini iddia etti.

Türkiye 6 Şubat'ta yaşadığı deprem felaketi ve öncesinde meydana gelen pandemi sürecinde, toplum çok sayıda fikir ayrılığına düştü. Bir kesim depremin ve pandeminin suni olduğunu ve müdahalesi ile gerçekleştirilen bir nüfus kontrolünü amaçlayan sistem olduğunu savunurken, diğer bir kesim insanlığın doğasında olduğunu ifade etti. Tüm bu olayların üstüne Romanya Senatörü Diana lovanovici Şoşoacã’’dan skandal sözler geldi.

Romanya senatosunda konuşan Şoşoacâ’ın Türkiye hakkında belirttiği görüşler ve 6 şubat depreminin bir uyarı olduğu yönündeki düşüncesi toplumu ikiye bölen tartışmaları bir kez daha alevlendirdi. Konuşmada şaşırtıcı detaylara yer verildi.

sosoaca-yenigun.webp

Kırılma riski taşıyan faylarda yapay deprem üretildiği iddiasının sahibi olan Romanya Senatörü Diana lovanovici Şoşoacã’’un yaptığı konuşmada öne çıkan başlıklar şu şekilde:

“Merhaba. Konuşmamın başlığı: İnsanlar Ölmek Zorundaydı ve Bu Süreç Henüz Bitmedi.

Değerli Senatörler, son 3 yıldır, pandemi iddialası ve insanları öldüren aşı furyasının ardından küresel ölçekte gerçek bir katliam dalgasıyla karşı karşıyayız.

Dünya nüfusunu azaltmayı amaçlayan katliam dalgası dışında, düzeni değiştiren, sınırları yeniden çizen savaşlarla boğuşuyoruz.”

diana-iovanovici.webp

'ARABULUCUK KONUMU DERİNDEN RAHATSZI ETTİ'

“Geçtiğimiz Şubat ayında Türk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile pazarlık yapmak isteyen dünya liderlerinin Türkiye’ye yönelik deprem saldırısına tanık olduk.

Erdoğan’ın Ukrayna-Rusya savaşındaki tarafsızlık ve arabuluculuk konumu onları derinden rahatsız etti. Özellikle Türkiye’nin askeri açıdan NATO’daki ikinci büyük güç olduğunu düşünürsek Erdoğan’ın, İsveç’in NATO’ya katılımını engelleme tutumu, Davos’taki konuşması ve bir basın toplantısının ortasında Schwab’a meydan okuyarak ayrılma hareketi dünya liderleri üzerinde soğuk duş etkisi yapan olaylardı. “

ÖLÜM ORANI BEKLEDİKLERİ GİBİ DEĞİLDİ

“Ancak bunun karşılığı olarak hiç kimse bu kadar çok insanın bu kadar korkunç bir şekilde öleceğini düşünmemişti. Bu sadece bir uyarıydı; çünkü burası Türkiye’nin en kalabalık bölgesi değildi. 150 artçısı olan yıkıcı bir deprem… İkincisi birincisinden daha büyüktü.

Ve bu sarsıntılar bölgede yapay olarak tetiklendi. Jeolotik silahlar aslında çok uzun zamandır mevcuttu ve şimdiye kadar çok fazla can kaybına yol açmadan çeşitli deneyler için kullanılıyordu. O silahları şimdi sahaya çıkardılar. “

HEDEF DOĞALGAZ...

“Türkiye haritasına yakından baktığımızda hedeflerden birinin doğalgaz ve petrol boru hatları olduğunu görürüz. Ama sözde depremden 10 saniye önce Türkler bu boru hattını kapatmıştı. Ayrıca depremden 24 saat önce 10 ülke büyükelçilerini Türkiye’den çekmişti.

Depremden 5 gün önce Romanya Dışişleri Bakanlığı, Diğer ülkeler gibi herhangi bir tehlike olmamasına rağmen Rumen vatandaşlarının Türkiye’ye seyahatine engel olduğunu duyurmuştu. İnsanları öldürerek kendi çıkarlarına hizmet ettiler. Tüm televizyon kanallarında yayınlanan haritalar, depremin merkez üssünün olmadığını, binlerce depremin olduğu bir çizgi olduğunu gösteriyor. “

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar