Erdoğan'ın Cem Uzan için dedikleri yıllar sonra ortaya çıktı. Turhan Çömez açıkladı

Erdoğan'ın Cem Uzan için dedikleri yıllar sonra ortaya çıktı. Turhan Çömez açıkladı
AKP eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru Turhan Çömez, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yıllar önce yaptığı bir konuşmayı anlattı.

AKP eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru Turhan Çömez, Cüneyt Akman’ın sunduğu Zamanın Ruhu programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cem Uzan hakkında yaptığı konuşmayı anlatan Çömez, Erdoğan''ın "Cem Uzan’ın bu tavrı MHP’yi baraj altı bırakır biz de yolumuza iki parti ile devam ederiz" dediğini aktardı.

Turhan Çömez, aralarında geçen diyalogla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Bir gün Erdoğan ile yolculuk ederken Cem Uzan hızlı gidiyor, acaba nasıl etkiler süreci dedim. ‘Devam etsin’ dedi. Yani bana kendi kanaatini ifade etti. Bundan Erdoğan’ın siyaseti nasıl okuduğunu görebiliriz. Erdoğan, ‘Cem Uzan’ın bu tavrı MHP’yi baraj altı bırakır biz de yolumuza iki parti ile devam ederiz’ dedi.” 

2002 SEÇİMLERİNDE GENÇ PARTİ

Cem Uzan liderliğinde kurulan Genç Parti, 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde %7,25 oy aldı. Parti lideri Cem Uzan''a bir konuşmasında o dönem başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan''a hakaret ettiği için dava açıldı.

İlgili Haberler