Turhan Çömez, Devlet Bahçeli'yi hiç beklemediği yerden yakaladı. Tek bir soruyla her şeyi ortaya serdi

Turhan Çömez, Devlet Bahçeli'yi hiç beklemediği yerden yakaladı. Tek bir soruyla her şeyi ortaya serdi
Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde doktorluğunu yapan ve son dönemde iktidara yönelik eleştirileriyle dikkat çeken AKP eski Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, bu seferde sosyal medya hesabından Bahçeli'yi sert sözlerle eleştirdi. Çömez, "Siz ne yapıyorsunuz?" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu''nun “Barajı geçemeyince nereye yüzeceksin?” sözlerine partisinin TBMM toplantısında Devlet Bahçeli yanıt vermişti. 

Bahçeli, "Enflasyon canavarı başını kaldırdı mı mutlu oluyorlar; işsiz sayısı arttı mı sevinçten havalara uçuyorlar; bütçe açık verdi mi bayram ediyorlar; dış ticaret açığı artmaya görsün gülmekten kendilerini alamıyorlar. Varsın Türkiye zarar görsün hiç umursamıyorlar ne yapsalar boştur. Bir kez olsun adam gibi adam olmayı beceremezler. Bugün açsak yarın doyarız hayatın şaşmaz gerçeği budur. Bugün işimiz yoksa yarın buluruz, haysiyetli yaşamanın doğası budur. Şeker yoksa pancar ekim alanını genişletiriz. Yağ yoksa ayçiçek ekim alanını artırırız. Yine de kimseye minnet etmeyiz. Türkiye’nin tarım ürünlerinde dünyada kendi kendine yetecek nadir ülkeler arasındayız. Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşın dünyaya çıkardığı fatura çok ağır olmuş ülkemiz de bundan etkilenmiştir.” dedi.

Turhan Çömez de sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu.

"SİZ NE YAPIYORSUNUZ?"

Çömez''in paylaşımı şöyle:

“Enflasyon canavarı başını kaldırdı mı mutlu oluyorlar. İşsizlik oranı ve işsiz sayısı arttı mı sevinçten havalara uçuyorlar. Bütçe açık verdi mi bayram ediyorlar.”
Demiş Bahçeli.

-Diyelim ki onlar öyle yapıyorlar.
-Peki bunlar olurken siz ne yapıyorsunuz?" dedi.

 

İlgili Haberler