Ekonomik kriz muhalefetin uydurması diyen Bakan Kurum'a Turhan Çömez'den yanıt

Ekonomik kriz muhalefetin uydurması diyen Bakan Kurum'a Turhan Çömez'den yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve sağ kolu Turhan Çömez Twitter'dan yaptığı paylaşımda"Ekonomik kriz muhalefetin uydurması" diyen Bakan Kurum'a yanıt verdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, muhalefetin yalanlarla, sahte krizlerle üreticilere güvensizlik aşılamaya çalıştığını iddia etti.

Kurum, “Türkiye’nin hedeflerini benimseyememiş olan muhalefet; yalanlarla, iftiralarla, yalan yanlış söylemlerle, sahte krizlerle maalesef üreticimize, yatırımcımıza güvensizlik aşılamaya devam ediyor. Ne yaparsanız yapın, bağımsızlığımızı güçlendirmemize, Türkiye’nin üreten ve ihraç eden bir küresel güç olmasına mani olamayacaksınız.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve sağ kolu Turhan Çömez, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ucuz şeker kuyruklarında bekleyenleri hatırlatarak cevap verdi.

Çömez, Twitter''dan yaptığı paylaşımda “Bakan Kurum’a göre “ekonomik kriz muhalefetin uydurmasıymış.” Ucuz şeker kuyruğuna bi girsene sen, bak orda millet neler uyduracak sana…” dedi.

İlgili Haberler