Erdoğan'ın Saray'da yapacağı özel toplantıyı ve konuşmayı Turhan Çömez açıkladı

Erdoğan'ın Saray'da yapacağı özel toplantıyı ve konuşmayı Turhan Çömez açıkladı
Erdoğan'ın eski sağ kolu ve doktoru Turhan Çömez'in "Saray sofrası" paylaşımı dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Açıkladığı rakamlarda "şaibe" olduğu düşünülen TÜİK''in verilerine göre Türkiye''de büyüme yüzde 7,3 olarak gerçekleşti... Vatandaşlar ise hala işsizlik ve hergün art arda gelen zamlar sebebiyle feryat etmeye devam ediyor.

Sıkıntılara çözüm getirmeyen Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP), anketlerde puan kaybettiğini görmesinin ardından 2023''te hem cumhurbaşkanlığı seçimini, hem de genel seçimi kazanmaya dönük çözüm arayışında.

Kendi seçmenini de kaybettiğinin farkına varan parti oy kaybına neden olan en önemli etkenin "hayat pahalılığı" olduğu görüşünde.

Erdoğan''ın eski sağ kolu ve doktoru Turhan Çömez''in kişisel twitter adresinden yaptığı son paylaşım Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın 2017 yılında dile getirdiği "İstanbul''u kazanan Türkiye''yi kazanır" sözünü akıllara getirdi.

İşte Turhan Çömez''in o paylaşımı;

"Bugüne kadar seçilmiş tüm AKP''li belediye başkanları
Saray sofrasında ağırlanacak.

Hazır olun.

Davaya sahip çıkın.

Seçim meydanlarında bizi yalnız bırakmayın denecek. İşe yara mı? Hiç Sanmam"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da TBMM yaz tatiline girmeden partili milletvekilleri, il başkanları ve yöneticileri ile yaptığı çeşitli toplantılarda 2023 seçimleri için şimdiden çalışmaya başlamaları ve "kapı kapı dolaşmaları" talimatını da vermişti.

İlgili Haberler