Turhan Çömez sordu, Süleyman Soylu sessizliğe büründü

Turhan Çömez sordu, Süleyman Soylu sessizliğe büründü
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sığınmacı sorunuyla ilgili verdiği yanıta beğeni yağdı. İşte ayrıntılar...

AKP iktidarı Türkiye’de yaşayan Suriyelilere vatandaşlık vermeye devam ederken; sosyal medyada paylaşılan sığınmacıların sokakta dolaşan Türk kadınlarını çektikleri videoları yayınlamaları sığınmacı sorununu bir kez daha gözler önüne serdi.

Türkiye’ye Afganistan, Pakistan''dan da yasa dışı göç devam ediyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun içinden çıkılmaz devasa bir sorun haline gelen sığınmacı soruyla ilgili ''Suriye''ye, Irak''a, Afganistan''a huzur veren bir Türkiye olacak'' açıklamasına sosyal medyada tepki yağdı.

AKP''li Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın eski doktoru ve danışmanı Turhan Çömez''in Soylu''ya verdiği;

"Süleyman Soylu: Suriye''ye, Irak''a, Afganistan''a huzur veren bir Türkiye olacak.
Oluyor da nitekim.
Aldığımız milyonlarca mülteci ile bunlara huzur veriyoruz.
Birkaç yıl sonra ise bize ne verildiğini hep birlikte göreceğiz."
yanıtına beğeni ve yorum yağdı.

NE OLMUŞTU;

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun, Sincan Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında AKP''lilerle bir araya gelmiş öğrencilerle iftar açıktan sonra "Sizin Türkiyeniz dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi olacak. Sizin yaşadığınız Türkiye sadece 780 bin kilometre kare değil, etrafında bir coğrafya, Suriye''ye, Irak''a, Afganistan''a, Pakistan''a huzur veren bir Türkiye olacak" demesi tepki çekmişti.

İlgili Haberler