Bir zamanlar Erdoğan'ın sırdaş sağ koluydu. Turhan Çömez'den Erdoğan'ı sinir küpü yapacak gönderme

Bir zamanlar Erdoğan'ın sırdaş sağ koluydu. Turhan Çömez'den Erdoğan'ı sinir küpü yapacak gönderme
Akın akın pasaportsuz Türkiye'ye giriş yapan Bulgarlar, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah razı olsun” dedi. Erdoğan'ın eski doktoru ve AKP eski Milletvekili Turhan Çömez yaşanan olay üzerine sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı.

Yakıttan giyime ve gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını Edirne’den karşılayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti. Pazarlarda ve meydanlarda Bulgar yoğunluğu oluşurken, ciğercilerde ise uzun kuyruklar oluştu.

"ERDOĞAN''DAN ALLAH RAZI OLSUN"

Bulgaristan''ın Filibe kentinden Edirne''ye gezmek ve alışveriş yapmak için gelen Hasen Yordanov, pasaport zorunluluğunun kalkmasının çok güzel olduğunu ifade ederek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''dan Allah razı olsun. Çünkü pasaport zorunluluğunun kalkması hepimizi çok memnun etti. Daha önce pasaport girişlerde zorluk yaşıyorduk ama şimdi kimlikle girişlerimiz hem işimizi kolaylaştırdı hem de bizi çok mutlu etti. Her hafta Edirne''ye gelerek bütün ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz. Burada haftalık alışverişimizi yaptıktan sonra Bulgaristan''a geri dönüyoruz."

Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın eski doktoru olarak tanınan eski AKP Milletvekili Turhan Çömez''den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Çömez Twitter''dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Pasaportsuz sınırı geçip ucuz alışveriş yapan Bulgarlar, ‘Erdoğan’dan Allah razı olsun’ demişler. E tabi, dünya lideri olmak kolay değil, herkesi memnun etmek lazım. Bir de Türkleri pasaportsuz yurt dışına gönderip, orda ucuz alışveriş yaptırabilse, Oldu bu iş.”

İlgili Haberler