THY'den bilet alanlar şok oldu. Bavulunu verenler cüzdanına el attı. Gözleri fal taşı gibi açıldı

THY'den bilet alanlar şok oldu. Bavulunu verenler cüzdanına el attı. Gözleri fal taşı gibi açıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski sağ kolu Turhan Çömez, sosyal medya hesabından THY'nin yeni uygulamasına tepki gösterdi. Çömez, "THY yeni bir uygulamaya geçmiş alana gelince anlıyorsunuz başınıza gelenleri. 23 kg'lık bir valiz için bugün 4500 TL ödedim." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve eski sağ kolu Turhan Çömez, THY''ye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Çömez, THY''de bagaj için alınan ekstra ücrete ve PCR testi olmadığı halde yolcunun verdiği tepki sonrası uçağa alınmasına tepkisini gösterdi.

Çömez’in paylaşımı şöyle:

"THY yeni bir uygulamaya geçmiş, artık size otomatik bagaj hakkı vermiyor.
Dikkatinizi çekecek şekilde bir uyarı da yapmıyor.
Alana gelince anlıyorsunuz başınıza gelenleri.
23 kg lık bir valiz için bugün 4500 TL ödedim.
E giderayak para lazım tabi arkadaşlara.
@TurkishAirlines

Bugün Nijeryalı 3 yolcu PCR testleri olmadığı için THY Londra-İstanbul uçağına önce alınmadı. Epey bir kavga gürültüden sonra uçağa bindiler.
????‍⚕️????Hekim olarak bilmiyordum, meğer çok bağırırsanız ????PCR testiniz negatif oluyormuş.
????Bilin istedim.
@TurkishAirlines"

Türk Hava Yolları da yolcuların bagaj haklarının kaldırıldığı iddialarına ilişkin olarak bir açıklama yaptı.

THY’den yapılan açıklama şöyle:

“THY olarak uçuş bileti sınıflarımızı misafirlerimizin beklenti ve taleplerini analiz ederek tasarlıyor ve uçuşlarımız için esnek seyahat teklifleri sunuyoruz. Bu kapsamda, iç hat uçuşlarımızın tamamında ve tüm sınıflarda misafirlerimize (en az 15 kg) bagaj hakkı tanınırken bazı yurt dışı uçuşlarımızın ekonomi sınıfında bagajsız seyahat seçeneği de bulunmaktadır. Yalnızca kabin bagajı içeren bu seçenek ülkelere göre değişkenlik göstermektedir. Bazı haber mecralarında yayınlanan ‘Türk Hava Yolları bagaj haklarını kaldırdı’ başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

İlgili Haberler