''Dünya tersine dönse AK Parti'ye oy vermem'' | AKP üyesi amca Turhan Çömez'e böyle dedi | Birinci partiyi de açıkladı

''Dünya tersine dönse AK Parti'ye oy vermem'' | AKP üyesi amca Turhan Çömez'e böyle dedi | Birinci partiyi de açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez'in 'Tabanda değişimin ayak sesleri' paylaşımı dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Bodrum''dan Bandırama''ya giderken Aydın''dan Sultanhisar''a bir dostuna uğradığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın eski doktoru ve sağ kolu Turhan Çömez ''Kendisi köylünün durumunu ve siyaseti iyi bilen birisi'' dedi ve kendisiyle vatandaşın, ekonominin, siyasetin durumunu değerlendirdi.

İşte AKP''li Sarıoğlu''nun anlattıklarından önemli başlıklar;

"Kurduğumuz AKP artık kalmadı"

"77 yaşındayım. İsmim Fikret Sarıoğlu. 1999 seçimlerinde ilk MHP Belediye Başkanlığını kazandım. 2002 seçim çalışmalarında ileriyi gördüğüm için AKP''nin tek başına başa geleceğini bildim, arkadaşlara da söyledim. 2002 seçimleri olmadan önce oğlum Mustafa Sarıoğlu AKP''nin Sultanhisar ilçesi kurucu başkanı oldu. Bende "babası MHP''de" denilmesin diye AKP''ye geçtim. O gün kurduğumuz AKP artık kalmadı. Zaten kurucu da kalmadı. Kayıtlı üyesi olmama rağmen İlçe kongrelerine bile lütfedip davet edilmiyoruz.

"Millet İttifakı mutlak şekilde zaferle çıkacak"

T.Ç: Yeni seçimlerde ne olur, taban ne diyor, halk ne diyor?

Millet İttifakı mutlak şekilde zaferle çıkacaktır. AKP ancak 2. parti olabilir. Çünkü ben aynı zamanda emekliyim aynı zamanda yan gelirlerim olmasına rağmen tarımda gerekli mazotu kredi kartımla alıyorum. Tarım çöktü. Bilerek çökertildi.

"İYİ Parti birinci konumda"

İYİ Parti birinci konuma gelmezse bir şey diyemem artık. Aydın''da öyle. Millet bir aratış içinde. Ben Türkiye''deki ihtilallerin tamamını yaşadım. Sağlıkta devrim yarattık.

AKP İl başkanı aradıktan sonra sorunu çözdüler

Elazığlı damadımın babası kalp krizi geçirdi. "Kalp kapakçığının değişmesi gerekiyor" deniliyor. 120 bin lira. "Siz eve gidin biz sizi çağıracağız" deniyor. Ses çıkmayınca ''git başhekimle görüş'' dedim. Başhekimlik ''dosya bize gelmedi'' diyor. Direk Elazığ AKP İl Başkanı''na git dedim. Bizi oyalıyorlar de... İl başkanı başhekimi arıyor. Dosya saymanlıkta tutulmuş.

AKP İl başkanı aradıktan sonra sorunu çözdüler. Olmamış olsa çözülemeyecek. 30 yıl devlete hizmet etmiş PTT müdürü olan bir babandan 9 milyar para aldılar.

Şu anda tekrar iktidara gelmesi mümkün değil. BU ülke tarım ülkesi tarım, hayvancılık bitmiş durumda. Gübrenin yanına bile varamıyorsun... Geçen sene 85 Lira olan fiyat 300 küsür olmuş. 

"Dünya tersine dönse Oy vermem"

Eski bir AKP''li olarak AKP''nin gideceğini düşünüyorum. Mümkün değil artık. Hala üyesiyim ama dünya tersine dönse oy vermem."

''Tabanda değişimin ayak sesleri''

Turhan Çömez YouTube sayfasında yayınladığı AKP''li Fikret Sarıoğlu ile yaptığı söyleşiyi kişisel twitter sayfasından  ''tabanda değişimin ayak sesleri'' diyerek duyurdu.

İşte o paylaşım;

İlgili Haberler