Türk bayrağını yırtan Yunan vekile Azerbaycan'dan sert tepki!

Türk bayrağını yırtan Yunan vekile Azerbaycan'dan sert tepki!
Avrupa Parlementosu'nda Türk bayrağını yırtan Yunan vekil Luannis Logan'a Azerbaycan'dan sert tepki geldi. Azerbaycan Milletvekili Adil Aliyev, bu olayın kendilerini derinden yaraladığını belirterek, Türk bayrağının yırtılmasının mukaddes Türk milletine karşı yapılan planlı bir saldırı olduğunu söyledi.

Azerbaycan'dan Türk bayrağını yırtan Yunan vekil Luannis Logas'a çok sert tepki geldi. Azerbaycan Milletvekili Adil Aliyev, bunun küstahça yapılan bir hareket olduğunu dile getirerek Türk bayrağını yırtan Yunan vekilin ceza alması gerektiğini belirtti.

AZERİ VEKİL TEPKİ GÖSTERDİ

HaberErk'in haberine göre, Azerbaycan Milletvekili Adil Aliyev, bu hareketin etik olmadığını ve Türk bayrağına karşı yapılan bu çirkin saldırının cezalandırılması gerekliliğini hatırlattı. Kardeş ülke olan Türk bayrağına karşı yapılan bu çirkin harekete hiçbir şekilde kayıtsız kalınmayacağını söyleyen Aliyev, bu olayın kendilerini derinden yaraladığını ve Türk bayrağının yırtılmasının mukaddes Türk milletine karşı yapılan planlı bir saldırı olduğunu ifade etti.

Bu tip kışkırtıcı hareketlerin artık bir an önce son bulması gerekliliğinden bahseden Aliyev, Türkiye'nin kendileri için çok önemli bir değer olduğuna ve her daim Türklerle omuz omuza olacaklarına da işaret etti.