Türk milliyetçiliğinin günümüzdeki öncüsü ve sözcüsü: Yeniçağ

Sayın okurlarım, Büyük Bozkurt Mustafa Kemal Atatürk’ün ve O’nun fikir babası Ziya Gökalp’in yolunda giden, Hüseyin Nihal Atsız Hocamızın, Türkçülük meşalesi taşıyan ve Türk Milliyetçiliği’ni siyasi platforma taşıma becerisini gösteren Başbuğ Alparslan Türkeş’in görüşlerine sadakatta bulunan Yeniçağ gazetemiz, Türk Milliyetçiliği’nin günümüzdeki sözcüsü ve fikir öncüsüdür.
Son yıllarda küreselleşen ve kapitalizmin elinde oyuncak haline gelen, kucak dolusu ilaveleriyle halkımızı israf ekonomisine özendiren, Türk kültürüne hizmet yerine yabancı kültür tellallığı yapan basınımızdan şikâyetlerimizi, tenkitlerimizi zamanla önleme becerisini gösteren gazetemiz YENİÇAĞ’a bizlerin, toplumca Türk Milliyetçileri’nin ve Türk kültürünün sevdalılarına teşekkür borcumuz vardır.
Halkımızın eğitimine, sağlığına ve ekonomisine hiçbir katkı sağlamayan çirkin haberleri, yasadışı yorumları, saçma sapan ve seviyesiz magazin programlarını, insanlarımızı birbiriyle kapıştırarak amacına ulaşan tartışmalı yarışmaları, edep dışı çıplak kadın kültürüne hizmet eden haberleri görmediğimiz gazetemiz, bütün seviyeli Türk aydınlarının ilgisini ve sevgisini kazanmaktadır.
Konularında hayat boyu toplumumuza hizmette kusur etmemeye gayret göstermiş, halkımızın sevgi ve saygısını kazanmış, maddi imkânlara değer vermeyen ve devletimizin üst kademelerinde görev yapmış, sevilen ve sayılan dostlarımızın katkıda bulundukları, Yeniçağ gazetemizin yeri ve önemini ortaya koymaktadır.
Bana göre, gönlümüzde milli değerlerimizin bekçiliğini yapan gazetemize hepimizin ve bütün Türk milliyetçilerinin katkıda bulunma görevimiz vardır. Seksen yaşını aşan yaşantımda imkânlarımın verdiği ölçülerde daima Türk milliyetçiliği kültür ve siyasi çalışmalarını yürüten kadroların yanında olmaya gayret gösterdiğimden, bu konuda da şahsıma düşen görevi yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum ve Yeniçağ gazetemizin milliyetçi kadrosuna, yayında emeği geçen görevli bütün görevlilere de huzurlarınızda saygılarımı sunuyorum.
Sayın okurlarım; Türk milliyetçileri vatanlarını, devletlerini ve bayraklarını sevdikleri ve saydıkları için onları her şeyden ve herkesten kıskanırlar, üstlerine titrerler. Onlara karşı yapılan yanlışlıkları unutmazlar. Türk dünyasının sevdalılarıdırlar. Bütün Türklerin bir gün birleşeceklerine ve Türkiyemizin de büyüyüp bir gün Turan olacağına inanırlar. Hıristiyan Kulübü Avrupa Birliği’nin yanında değil, bugün için yedi müstakil Türk devletine ve bağımsız topluluklarına sahip Türkler tarafından kurulacak, gelecekteki Türk birliğinin içinde olurlar. Hıristiyan papazının resmi altında, Türkler adına imza atmaya teşebbüs eden Türkiyelileri de affetmezler.
Türk milliyetçilerinin görüşlerini, basın yoluyla halkımıza sunma görevini üstlenen Yeniçağ gazetemiz de, imkânları içinde her gün bu mukadder hizmeti yerine getirmenin gayreti içinde çaba göstermektedir. En büyük güvencemiz Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, aziz milletimizi yüksek medeniyet seviyesine çıkarma gayretiyle çaba gösteren eğitimcilerimizin, işçi ve emekçi kuruluşlarımızın, her konuda Türk kültürüne ve Türk dünyasının birliğine hizmet yolunda emek sarfeden gönüllü kuruluşlarımızın yönetecilerinin yanında ve emrinde olmaktadır.
Türk milliyetçilerine düşen görev de, “Her gün 2 Yeniçağ, Her gün 1 yeni okuyucu çağrısına” uymaktır.
Tanrı Türk’ü korusun.

Yazarın Diğer Yazıları