Türk polisinden alkışlanacak hareket... YKS 2020 öncesi kimliğini kaybeden öğrenci için polisler seferber oldu... Film gibi olay

Türk polisinden alkışlanacak hareket... YKS 2020 öncesi kimliğini kaybeden öğrenci için polisler seferber oldu... Film gibi olay
Bugün gerçekleştirilen YKS 2020 sınavında Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sınav öncesi kimliğini kaybeden öğrenci için seferber olan polis ve kaymakamlık ekipleri seferber oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sınava girecek olan öğrencilere yardım eden memurlara teşekkür etti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) sınava girecek olan bir öğrencinin okulun önünde kimliğini kaybetmesinin ardından Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrenciye yeni kimlik çıkartıp sınav yerine yetiştirdi.

İşte o görüntüler:

trabzon-paylasim.jpg

BAKAN SOYLU’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda sınava geç kalan ve kimlik sorunu yaşayan öğrencilere yardım eden emniyet mensuplarına, Kaymakamlıklara ve Nüfus idaresi personellerine teşekkür etti.

Bakan Soylu, teşekkür mesajında, şu ifadeleri kullandı:

“Sınav heyecanı bir başka olur bilirim Gülümseyen gözlerle gülümseyen yüz Türkiye'nin dört bir yanında, sınava girecekleri okul önünde kimliğini kaybeden evlatlarımıza, üstün gayretleriyle geçici kimlik belgesi çıkarılmasını sağlayan, tüm Polislerimiz, Kaymakamlık ve Nüfus personelimize teşekkür ediyorum”