Türk Prensesi Lolan’ın 3800 yıllık mumyası bulundu: İnsanlık tarihini değiştirecek keşif!

Türk Prensesi Lolan’ın 3800 yıllık mumyası bulundu: İnsanlık tarihini değiştirecek keşif!
Türk Kraliçesi Lolan Güzeli, Lolan Prensesi veya Lolan Kraliçesi olarak bilinen 3800 yıllık mumya Çin’in işgali altındaki Uygur özerk bölgesi olan Doğu Türkistan’da bulundu.

Asya’nın binlerce yıl öncesine uzanan gizemli geçmişine ışık tutan bir mumya, Çin’in politik engelleri nedeniyle ABD’de gösterileceği sergiden aniden çıkartılmıştı. Bu gelişme, Asya’nın kökenleri hakkında büyük sırlar saklayan mumyanın üzerindeki tartışmaları tekrar gündeme de getirmiş oldu.

lolan-prensesi-001.jpg

Pekin’in sergilenmesinden rahatsız olduğu mumya 3800 yaşında. Buna rağmen yarı açık gözlerindeki uzun kirpikleri düzgün biçimde korunmuş ve çok iyi durumdaki uzun saçları omuzlarına düşüyor.

lolan2-001.jpg

DNA TESTİ %100 TÜRK OLDUĞUNU KANITLADI! 

Üzerinde bulunan Türk’lere ait olan kılık kıyafeti ve şaman gelenekleri ile gömüldüğü’nü kanıtlayan şaman ayinlerinde kullanılan gereç ve simgelerin mezardan çıkması da çok net bir sonuç olarak bu mumyanın % 100 Türklerin Atası olduğunu göstermektedir. 

DOĞU TÜRKİSTAN'DA BULUNDU

Üstelik Lolan Güzelinin yakınında bulunan birçok mumya da yine tıpkı onun gibi özellikler taşıyor. Birçok arkeolog mumyanın Avrupa kökenli olduğunu söylerken, Pekin yönetimine karşı bağımsızlık mücadelesi veren Uygurlara göre hem Lolan Güzeli, hem de civarında bulunan mumyalar Türk kökenli.

lolan3-001.jpg

Çindeki Türk Mumyaları Ne Anlama Geliyor?

Türk Bilim adamı Kazım MİRŞAN yaptığı araştırmalarda Ön-Türk uygarlıkları tarafından OT-OĞ olarak isimlendirilen Ön-Mısıra M.Ö 3000 Yıllarında Doğu Anadoludan Isub-Ög yazısının gittiğini tespit etmiştir. Kazım MİRŞANın bugüne kadar anlamı çözülemeyen 184 adet mısır hiyeroglifini Ön-Türkçe olarak okumuş olduğu ve mumyalama tekniklerinin yine M.Ö. 3000′li yıllarda Altaylarda geliştirildiği düşünülürse Piramit inşa teknolojisinin Eski Mısıra Ön-Türk Uygarlıkları tarafından öğretildiği sonucuna ulaşılmaktadır.

lolan4-001.jpg

TÜM İNSANLIK TARİHİNİ DEĞİŞTİRECEK KEŞİF

Tüm İnsanlık tarihini değiştirerek; medeniyetin asıl yaratıcısının Türkler olduğu sonucunu doğuran bu olağanüstü keşif batılı bilim adamları(!) tarafından ısrarla görmezlikten gelinmekte ve insanlığın bilgisinden daha uzun süre saklanması mümkün olmayan bu piramitleri başka bir uygarlığa mal etmeyi amaçlayan maksatlı çalışmalar yapılmaktadır.

lolan1.jpg

İlk insan mumyalama tekniğini mükemmel bir şekilde uygulayanlar Altay Türkleridir.(Mısır medeniyetinden yüzyıllarca önce) Uygur bölgesinde bulunan,Mısır piramitlerinden yüzyıllarca önce yapılan ve Mısır piramitlerinden daha yüksek/büyük olan piramitleri yapan Türklerdir.Çin hükümeti buraya girişi tamamı ile yasaklamıştır.Çünkü bu piramitlerin içinde protoTürk yazılar mevcut.Arkeologların dahi girişine kati surette izin verilmiyor.Çünkü dünya tarihinin tekrar yazılması gerekebilir. (Kaynak: Hadibeh.com)

İlgili Haberler