Usta sanatçı Zeki Çetin koronaya yenik düştü

Usta sanatçı Zeki Çetin koronaya yenik düştü
Türk sanat müziği sanatçısı Zeki Çetin, korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Çetin, geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalanmış ve entübe edilmişti.

Medyaradar''da yer alan habere göre, korona virüs nedeniyle bir süredir tedavi gören Türk sanat müziği sanatçısı Zeki Çetin''den acı haber geldi. Usta sanatçı Çetin korona virüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

ENTÜBE EDİLMİŞTİ

Onur Akay, Zeki Çetin''in korona virüse yakalandığını, ''Bülent Ersoy''un en yakın dostlarından 81 yaşındaki Türk sanat müziği sanatçısı Zeki Çetin korona virüse yakalandı ve maalesef entübe edildi. Değerli sanatçımız için dualarınızı eksik etmeyin. Aynı zamanda Zeki Bey''in eşinin de korona virüs testi pozitif çıktı ve tedavisine evde devam ediliyor. Zeki Çetin ve eşi geçtiğimiz Ekim ayında ise korona virüse karşı tedbir amaçlı kanlarını ozonlatmıştı. Kendilerine acil şifalar diliyorum'' sözleri ile duyurmuştu.

ZEKİ ÇETİN KİMDİR?

17 Kasım 1940 Karabük''te dünyaya gelen Zeki Çetin, 1968 yılında Hafta Sonu Gazetesi''nin Altın Ses Yarışması''nı kazanıp sanat dünyasına girdi. Sahne ve albüm çalışmaları yapan sanatçı, uzun yıllar işletmecilik yaparak ünlü isimleri sahneye de çıkardı.

İlgili Haberler