‘Türk Sineması’nın Gelmiş Geçmiş En Güzel Kadın Oyuncusu Kim?’ anketinde herkesi geride bıraktı

‘Türk Sineması’nın Gelmiş Geçmiş En Güzel Kadın Oyuncusu Kim?’ anketinde herkesi geride bıraktı
Bir zamanlar "Yeşilçam'ın en güzel gülen yıldızı" unvanını taşıyan ünlü oyuncu, hayranlarına çok uzaklardan sosyal medya aracılığıyla selam gönderiyor. Türk sinemasının "altın çağına" damgasını vuran Gülşen Bubikoğlu, uzun süredir kameraların uzağında sakin bir hayat sürüyor.

'Türk Sineması'nın Gelmiş Geçmiş En Güzel Kadın Oyuncusu Kim?' anketlerinde herkesi geride bırakan Gülşen Bubikoğlu ekranlara dönmeyi düşünmüyor.

RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKIYOR

Gülşen Bubikoğlu 70'li yıllarda Yeşilçam'a adım atıp 'Gırgıriye', 'Leyla ile Mecnun', 'Yaban', 'Görgüsüzler', 'Paramparça' gibi onlarca filmin başrolünde yer aldı. En son 1998'de 'Affet Bizi Hocam' dizisinde oynadı. Ama ne zaman sosyal medyada 'Türk Sineması'nın Gelmiş Geçmiş En Güzel Kadın Oyuncusu Kim?' anketi açılsa Gülşen Bubikoğlu, Müjde Ar'dan Hülya Avşar'a kim varsa fark atıyor, rakiplerini geride bırakıyor.

VAKTİNİ TORUNU İLE GEÇİRİYOR

65 yaşındaki oyuncu, "Ekrana ne zaman döneceksiniz, artık sizi çok özledik" diye soran hayranlarına şu yanıtı veriyor: "Vaktimi kızım Zeynep'ten olan torunum Mavi ile geçiriyorum genellikle.

Bana büyük enerji veriyor. Hayata bağlıyor. Çok neşeli, kaliteli anlar yaşıyoruz. Dizilerden ise sağolsun teklifler gelmeye devam ediyor. Ama bazı şeyler geçmişte kaldı. O çalışma temposunu asla kaldıramam. Ekrana dönmeyi düşünmüyorum."