Türkeş de "Hayır" derdi

Sayın okurlarım, bugün bayram namazından sonra idrak ettiğimiz mübarek Ramazan Bayramımız, kutlu ve mutlu olsun.
Üç gün süreli bayramımız sona erdikten sonra 12 Eylül Pazar günü de, Türk Milliyetçi görüşe karşı olan Türklüğü ve Milliyetçiliği daima dışlamayı hedef kabul eden AKP görüşü ile organize edilen Anayasa değişikliği referandumu yapılacaktır. (Evet ve Hayır) oyları verilecektir.
Ömür boyu karşıt görüşlü insanlar olarak kabul ettiğimiz kişilerin yetişkinleri tarafından kurulan AKP’nin görüşleri ile hazırlanan Anayasa teklifi, Türk Milliyetçileri ve Türk Milliyetçilerini siyasi platformda temsil eden siyasi kuruluş MHP tarafından kat’iyen kabul edilemez.
Referandum’a “evet” demek, AKP’ye evet demektir. Onun için Milliyetçi görüşü savunan bütün yetişkinler ve yazarlar “Hayır”dan yanadırlar. Çok yakından altmış yıldır tanıdığım, Türk Milliyetçi düşünceyi siyasi platforma taşıma becerisini gösteren Büyük Türkçü Alparslan Türkeş bu günlerde olsa idi, hepimizden önce “HAYIR” demesini bilirdi.
AKP’yi istediği gibi kendi başına yöneten Tayyip Erdoğan, Amerika tarafından kurulan ve yönetilen Büyük Orta Doğu Projesi (BOP)’nin eşbaşkanı olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli yapısını değiştirip devletimizi çok uluslu bir sisteme götürmekle görevlidir ve bu görevi de, Bağımsız Kürdistan Devleti’nin kurulmasına hukuki zemin hazırlamakla yerine getirmekte, referanduma “evet” dedirtmek için de her zaman duygu sömürüsü yapmaktadır.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçtiğimiz hafta Konya’da yaptığı konuşmada, Tayyip Erdoğan’ın Anayasa değişikliğini, yargıyı ele geçirmek, böylece gelecekle yargılanmaktan kurtulmak için hazırladığını ve hükümetin gerçek niyetinin Türkiye’nin bölünmesine yol açan terör örgütü PKK’nın siyasallaşmasını sağlamak olduğunu söyledi.
Devlet Bahçeli, geçtiğimiz Salı gecesi saat 23.00’da SKY Türk kanalında iki buçuk saat süreli beğendiğim derli-toplu bir konuşma yaptı. Ben de not aldığım bazı satırbaşlarını sizlere sunayım:
- Uzlaşarak Anayasa değişikliğine hiçbir siyasi partinin karşı olmadığını -İktidarın Anayasa değişikliğini hiçbir parti ile paylaşmadığını -İnatlaşmanın ortaya çıkması, Türkiye’nin önünü tıkamıştır -Başörtüsü siyasi odak haline getirilmektedir - Başbakan’ın zihninin arkasında, ayrımcılık yatıyor - Anayasa değişikliği PKK nın siyasallaştırılma sürecinin önünü açar - Terör örgütünün kökü mutlaka kazınmalıdır - Terörle mücadelede siyasi iradeye tam destek verilmelidir - Terör örgütünün arkasındaki güçler niye açıklanmıyor - İktidarın açılım politikası, Türkiye’de resmi dil Türkçeyse bu dil öğrenilmeli - PKK ile pazarlık iddiası, iddianın sonuna kadar arkasındayım, neyse açıklansın - Barzaniye yardım iddiası; Devlet anlayışıma göre bunun sırrını açıklamam -Provokatif olaylar - Siyasi ve sosyal olayları yakından takip ediyorum - Başbakan Erdoğan 2007’den sonra oy oranının düştüğünü biliyor. Konuların yarısını yazdım 14’ü de başka konularda idi.
Sayın okurlarım, Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, HAYIR’lara vesile olmasını dilerim.
Tanrı Türk’ü Korusun.

Yazarın Diğer Yazıları