Türkeş ve Çakıroğlu'nun ismi Aydın'da yaşatılacak

Türkeş ve Çakıroğlu'nun ismi Aydın'da yaşatılacak
Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısının ilk oturumunda, İYİ Partili meclis üyelerinin önergesi üzerine, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş ile Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adları, Aydın'da yaşatılacak.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısının ilk oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığında yapıldı.  

Toplantıda İYİ Partili Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri, Cihan Demirer, Kıvanç İşbilen, Semra Yücel, Fatma Tabak, Hayati Atlı, Mevlüt Şahinci, Aytekin Kaya, Kadir Mutlu, Kürşat Engin Özcan ve Fatih Pehlivan’ın verdiği önerge üzerine MHP Kurucu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş’in isminin Kuşadası’nda, 2015 yılında hain terör örgütü PKK sempatizanları tarafından Ege Üniversitesi’nde şehit edilen Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin ise Aydın'ın Efeler ilcesinde, Plan ve Bütçe Komisyonu’nun uygun göreceği  cadde, meydan ya da bir parkta yaşatılması karara bağlandı.

Türkeş ile Çakıroğlu’nun adlarının Kuşadası ve Efeler’de nereye verileceği bir sonraki meclis toplantısında Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporuna göre belli olacak.

İlgili Haberler