Mustafa Sarıgül Atina'yı zapt etti. Türk bayrağı açıp Miçotakis’e anlamlı mesaj verdi

Mustafa Sarıgül Atina'yı zapt etti. Türk bayrağı açıp Miçotakis’e anlamlı mesaj verdi
Tiktok’a çektiği videolarla adından sıkça söz ettiren Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül bu sefer de sosyal medya kanalı için Yunanistan’a gidip Türk Bayrağı açtı. Yunanistan Başbakan’ı Kiryakos Miçotakis’e mesaj verdi.

Miçotakis’e “Savaşma seviş” dedi. Türk Bayrağı açtı

Milli Gazete''nin haberine göre, Yunanistan adaları kullanarak provokatif hamlelerle Türkiye’yi hedef alırken iki ülke arasındaki gerilimde iyice artmış durumda. Yunanistan’dan anlamsız tehdit ve suçlamalar gelmeye devam ederken Türkiye’de de bu sebeple milli şuur ve hassasiyetin en yüksek seviyede. Durum böyleyken Tiktok’a çektiği videolarla adından sıkça söz ettiren Mustafa Sarıgül yine sosyal medyadan gündem olacak bir video paylaştı. Sarıgül  Yunanistan Başbakan’ı Kiryakos Miçotakis’e mesaj verdi.

"BARIŞA GEL BAK BİZ BURADAYIZ"

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Yunanistan’ın Başkenti Atina’ya giderek burada Türk Bayrağı açtı. Sarıgül Türk Bayrağını elinde tutarak "Şu anda Yunanistan’dayım. Amerika’dan medet umma, Türkiye’den dostluk ara. Miçotakis silahlardan elini çek. Barışa gel bak biz buradayız" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler