Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim basın toplantısı düzenliyor

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim basın toplantısı düzenliyor
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, geçtiğimiz hafta sonu Alaçatı'da yaşanan kavgayla ilgili açıklamalar yapmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Hatırlanacağı üzere Terim, geçtiğimiz cuma gecesi Alaçatı'da bir kebapçıya giderek, damadı ve korumaları ile bir kavgaya karışmıştı. Olayda Terim'in burnunun kırıldığı iddiası gündeme gelmiş ancak Terim'in dün eşi Fulya Terim ile birlikte İstanbul'a gelişinde sağlıklı olduğu görülmüştü.

Fatih Terim'in basın toplantısından satır başları: 

"ŞEHİTLERE SAYGIMDAN SUSTUM"

Fatih Terim; "Yaşanan kavga olayıyla ilgili hemen konuşmamamın sebebi 15 Temmuz şehitlerimize olan saygımdandı. Hadiselerde beni biliyorsunuz; ya en son konuşurum, ya hiç konuşmam. Az konuşurum." dedi.

"HER BABA AİLESİNİ KORUR"

Ailesine sahip çıktığını belirten Terim; "Benim için ülkem, bayrağım, Galatasaray ve ailem önemli değerlerdir. Bunlara laf söyletmeyeceğimi iyi bilirsiniz. Ben bu olayı bir babanın aileye sahip çıkması olarak görüyorum. Terim ailesinin babası benim. Her baba ailesini korur." ifadelerini kullandı.

"EDEPSİZ BİR TEKLİF ALDIM"

Bir kadına yapılan taciz var diyen Fatih Terim; "Ahmet'in ablasına yapılan bir taciz var. Kaç aydır da devam ediyormuş, keşke daha önce söyleselerdi. Akşam yemeğine oturduk. Bu konu konuşuldu. Ben de 'tanıyorum ya onu ararım şimdi' dedim ve aradım. Edepsiz bir teklif aldım, ben de bu edepsiz teklife icabet ettim. İşim bitince de oradan ayrıldım. Mevzu budur." şeklinde konuştu.

YALNIZ BİR KADINI KİMSE TACİZ EDEMEZ

''Ben Terim Ailesi'nin babasıyım ve 1-2 yıl önce babasını kaybetmiş, babası ölürken de bana emanet edilmiş bir kadından bahsediyoruz. Damadımın ablasından bahsediyoruz. O da benim ailemin bir parçasıdır. Siz olsanız ne yapardınız? Ben her anaya, her babaya, her aileye saygı duyuyorum. Hele hele bu bir yalnız kadınsa bunu kimse taciz edemez.''

NE MEKAN BASMASI?

''Bu ailenin babası, mekanın nerede olduğunu bilmeden, orada kaç kişi olduğunu bilmeden, sorunu çözmeye gittim. Sorunu çözdüğümü düşündüm, döndüm. Ne mekan basması?"

İlgili Haberler