Türkiye Gazetesi çalışanından skandal Atatürk paylaşımı!

Türkiye Gazetesi çalışanından skandal Atatürk paylaşımı!
Türkiye Gazetesi eski çalışanı Orhan Baylan, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım yaptı. Atatürk’ü, ‘sürekli fuhuş yapan’ biri olarak lanse eden paylaşım yapan Baylan, “Bu, yabancı basında da haber olmuş bir konu" ifadelerini kullandı.

“Irmağın Kıyısındaki Köyün Romanı” adlı kitabın yazarı olan ve kendisini Facebook'ta ‘İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi eski çalışanı’ olarak tanıtan Orhan Baylan’dan Atatürk’e yönelik çirkin paylaşım. Baylan, sosyal medya hesabında, Atatürk’ü, ‘sürekli fuhuş yapan’ biri olarak lanse eden paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın altında ise Atatürk’e yönelik birbirinden çirkin yorumlar yapıldı. Baylan konuyla ilgili olarak, “Bu, yabancı basında da haber olmuş bir konu. Bu milletin, saklanan gerçekleri bilmeye hakkı yok mu?” diyerek paylaşımını savundu.

ATATÜRK'Ü FUHUŞLA SUÇLADI

Orhan Baylan, “Mübeccel Namık.. 1930 Türkiye güzeli. Yaş: 16. Kemal bu kızı Yalova kaplıcalarına götürdü orada 3 gün beraber kaldılar. Kemal işleri arasında kaçamak yapmaya her zaman fırsat bulurdu. Türkiye'de kimse Kemal'in bu fuhşiyatını sorgulamaz. Onu hatasız bilirler” dedi. Bu paylaşımın altına da, Atatürk'e yönelik birbirinden çirkin yorumlar yapıldı.

mehmet-ozgokce-isa-erdogan-aydin-demirel-yunus-danabas-ataturk-hakaret-001.jpg