Cem Küçük ile Selçuk Geçer arasında savaş çıktı

Cem Küçük ile Selçuk Geçer arasında savaş çıktı
Habertürk TV’de yaptığı ekmek hesabı ile tepki çeken Cem Küçük'e bir tepki de Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, sosyal medya hesabından tane tane hesap yaparak, "Anladın mı Küçük?" dedi.

Ünlü ekonomist Geçer Cem Küçük'ü yaptığı hesaba pişman etti 

Yaptığı açıklamalarla sık sık tartışılan Cem Küçük, dün akşam Habertürk TV’de Avrupa ile Türkiye ekonomisini kıyaslaması tepki çekti. Küçük, “Avrupa''da 1 ekmek ortalama 2 Euro. Biz 30 liraya ekmek mi satıyoruz Türkiye''de? Dünyanın hangi ülkesi doğalgaz, elektriğin yüzde 74''ünü karşılıyor. Bizde doğalgaz, elektrik ama Avrupa''ya göre ucuz.” dedi.

İktidara yakın gazeteci Cem Küçük’ün sözlerine bir tepki de ekonomist Selçuk Geçer’den geldi. Geçer, sosyal medya platformu Twitter hesabından ekmek ve maaş hesabı yaparak Küçük’e tane tane anlattı. 

Selçuk Geçer, “Cem Küçük "Avrupa''da ekmek 2 euro, bizde 30 liraya ekmek var mı?" demiş. 1-  Almanya''da 200 gram ekmek 4.8 lira bizde 3 lira. 2- Almanya''da ortalama maaş 42000 lira bizde 4 bin 250 lira. 3- Almanya''da ortalama maaşla günde 292 ekmek alınıyor bizde 47. Anladın mı Küçük?” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler