Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) elemelerinde İzlanda ile karşılaşacak. Türkiye - İzlanda maçın ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

EURO 2020 elemelerinde merakla beklenen İzlanda maçı için nefesler tutuldu

. A Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu’nda İzlanda ile mücadele edecek. Milli takımın, İzlanda maçında alacağı bir beraberlikle son maç öncesi EURO 2020’ye katılmayı garantileyecek.  Türkiye-İzlanda maçı ne zaman? Türkiye İzlanda maçını hangi hakem yönetecek? Türkiye-İzlanda maçı hangi kanalda? Bütün detaylar haberimizde…

Türkiye grupta kaçıncı sırada?

EURO 2020 elemelerinde H Grubu’nda mücadele eden A Milli Takım, 8 maçta 6 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 19 puan topladı ve Fransa’nın üzerinde averaj farkıyla lider konumda bulunuyor.

Türkiye İzlanda maçı ne zaman?

A Milli Takım’ın İzlanda karşısında oynayacağı kritik mücadelede 14 Kasım Perşembe günü (bu akşam) saat 20.00’da başlayacak.

Türkiye İzlanda maçının hakemi kim?

Türkiye-İzlanda maçını İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Taylor'un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Stuart Attwell olacak.

Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda?

Türkiye-İzlanda maçı 14 Kasım Perşembe günü TRT 1’den canlı yayınlanacak.