Türkiye - Rusya maçı saat kaçta?

Türkiye - Rusya maçı saat kaçta?
Türkiye-Rusya maçına saatler kala taraftarlar milli maçın saat kaçta ve hangi kanalda olduğu konusunda belirsizlik yaşıyor... Edinilen bilgilere göre maçın saati 21:30'a alınmış durumda. Peki maç hangi kanalda?

A Milli Takım'ın, bu akşam Rusya ile Antalya Stadyumu'nda yapacağı hazırlık karşılaşmasının başlama saati değişti. Türkiye - Rusya hazırlık maçının başlama saat 21.15'ten 21.30'a alındı. Maçı Sloven hakem Damir Skomina yönetecek.

Türkiye Rusya hazırlık maçı hangi kanalda?

Mücadele Star TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Milliler Rusya maçının son antrenmanını yaptı

2018 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçları öncesi son hazırlık maçında Rusya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Milli Takımın kamp yaptığı Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki otelin sahasında gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcular, büyük bir Türk bayrağı açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.


 
Milli takımın tecrübeli oyuncularından Nuri Şahin'in, Borussia Dortmund'tan takım arkadaşı olan genç yetenek Emre Mor'a uyarılarda bulunması dikkatlerden kaçmadı.
 
Milli maçın gelirleri 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışlanacak
 
A Milli Futbol Takımı'nın, Rusya ile Antalya'da yapacağı özel maçın gelirleri 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışlanacak.

Türkiye-Rusya karşılaşması hasılatının yanı sıra 5 milyon liralık ek bir yardımın da fona aktarılacağı kaydedildi.