"Türkiye sokak aralarında Suriyeli çetelerle tanışıyor"

"Türkiye sokak aralarında Suriyeli çetelerle tanışıyor"
Türkiye sokaklarında Suriyeli sığınmacılardan oluşan çetelerin kol gezdiğine dikkat çeken Sinan Oğan, "Bu sokak çeteleri yakın bir süre zarfında organize mafyaya dönüşecektir" ifadelerini kullandı.

Ülkedeki nüfusları 5 milyonu aşan ve Türkiye'nin başlıca sorunlarından bir haline gelen Suriyeli sığınmacılara ilişkin dikkat çeken bir uyarı daha geldi.

Suriyeli sığınmacıların karıştığı asayiş olaylarına dikkat çeken Sinan Oğan, söz konusu çetelerin mafyavari yapılara dönüşeceği uyarısında bulundu. Konuya ilişkin uzun süredir uyarılarda bulunduğunu ifade eden Oğan, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Türkiye sokak aralarında Suriyeli çetelerle tanışıyor! Bu sokak çeteleri yakın bir süre zarfında organize mafyaya dönüşecektir" dedi.

Sığınmacıların kaybedecek bir şeyleri olmadığını belirten Sinan Oğan, "Uzun süredir yapmış olduğumuz uyarılar artık gerçekleşmeye başladı. Türkiye sokak aralarında Suriyeli çetelerle tanışıyor! Bu sokak çeteleri yakın bir süre zarfında organize mafyaya dönüşecektir. Kaybedeceği hiç birşeyi olmayan bu çeteler Türkiye'nin başına büyük bela olacaktır!" değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler