Sedat Peker'in adamı geri sayımı başlattı. Türkiye'de bazıları yeniden endişeyle beklemeye başladı

Sedat Peker'in adamı geri sayımı başlattı. Türkiye'de bazıları yeniden endişeyle beklemeye başladı
Sedat Peker cephesinden gelen peş peşe paylaşımlar sosyal medyayı hareketlendirdi. Peker’in oğlu, basın danışmanı ve “ifşacı” hesaplarından Deli Çavuş peş peşe paylaşımda bulundu.

Torbadan kim çıkacak

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkarılan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde hayatına devam eden Sedat Peker’den uzun süren sessizliğin ardından sosyal medyayı ayağa kaldıran bir hamle geldi.

Geçtiğimiz yıl paylaştığı tweetler ve yayınladığı videolar ile birçok kişiyi “ifşa” eden Peker, kendisine getirilen kısıtlama nedeniyle uzun süren bir sessizliğe büründü.

Bu uzun sessizliğin ardından Peker’e yakın hesaplardan peş peşe paylaşımlar geldi.

GERİ SAYIM MESAJI

Sedat Peker’in basın danışmanlığını yapan Emre Olur, Twitter hesabından “Tik tak, tik tak” diyerek bir paylaşım yaparken, paylaşım bir geri sayımın başladığı şeklinde yorumlandı. 

Olur''un mesajına bir kutlama emojisi eklemesi ise dikkat çekti.

Hemen peşinden Peker’in ailesiyle çektirdiği son fotoğraf sosyal medyanın gündemine düştü ve Peker bu fotoğrafla “Buradayım” mesajı verdi.

Olur, Peker ailesinin fotoğrafını, “Sizler, Sn. Reis Sedat PEKER’i kendiniz gibi zannediyordunuz, en büyük hatanız da bu. Kendisini tanıyan herkes bilir! Söz verdiği zaman sonu her ne olursa olsun sözünü tutar. “Söz namustur..” notuyla paylaştı.

Öte yandan Sedat Peker’in büyük oğlu Celal Han Peker de “Bir şey kalmadı…” diyerek yine bir zaman göndermesi bulunan kısa bir tweet attı.

Sedat Peker’e yakın bir diğer Twitter hesabı olan ve bir süre ifşa paylaşımlarının yapıldığı “Deli Çavuş” isimli hesaptan da bir paylaşım geldi. Mesajlda; “Bizler senin için "yıkıldı bitti" dedikleri yerlerden üstünün başının tozunu çırparak yeniden yüce ALLAH için, garipler ve mazlumlar için ayağa kalkmanı sevdik. Yüce ALLAH bizleri utandırmayacak.” ifadelerine yer verildi.

Peker’e yakın hesaplardan peş peşe yapılan paylaşımlar, sosyal medyayı da hareketlendirdi.

Peker’in yeniden paylaşımlara ya da video yayınlamaya başlayacağı yorumları, “Torbadan kim çıkacak?” sorusuna neden oldu.

Sedat Peker, geçtiğimiz yıl yaptığı paylaşımlarla uzun süre Türkiye''nin gündeminde kalmıştı. Zikrettiği isim ve olaylar ise şok etkisi yaratmıştı...

Son yaşanan hareketliliğin ardından Türkiye''de kimin ya da kimlerin endişeyle beklemeye başladığı ise merak konusu.

İlgili Haberler