Türkiyem TV yeniden yayında

Türkiyem TV yeniden yayında
İki yıla yakın zamandır yayınlarına ara vermiş olan Türkiyem TV, yeni yönetimi, yeni kadrosu ve yepyeni programlarıyla, bugünden itibaren yeniden ekranlarınızda.

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ünser'in elini taşın altına koymasıyla bir araya gelen Türkiyem TV ekibinde Prof. Dr. İskender Öksüz, Yavuz Selim Demirağ, Yağmur Tunalı, Ahmet Bican Ercilasun gibi milliyetçi camianın sevilen isimleri  yer alıyor. Kanalın Genel Koordinatörü de Türk milliyetçilerinin yakından tanıdığı bir isim; Ercüment Devlet Yahnici. Yahnici, YENİÇAĞ'a yaptığı değerlendirmede, "Ülkemizde sesinin duyulmadığını düşünen, duymak istediği sesi duyamayan, gönül verdiği inandığı görüşlerin, fikrine değer verdiği insanların basında yer bulamamasından dert yanan büyük bir kitle var. Amacımız, bu kitlenin beklentilerini, genel ahlak kuralları ve basın meslek ilkeleri çerçevesinde karşılayabilmek. Tabi ki her zaman birinci önceliğimiz; Kırım'dan Kaşkar'a, Kerkük'ten Üsküp'e, Sibirya'dan Tebriz'e Türk Dünyası'nda yaşanan ne varsa seyircilerimizi bilgilendirmek ve orada yaşayanları da Türkiye'den haberdar etmek. Yönetim Kurulu Başkanımız Hakan Ünser'in çaba ve cesaretlendirmesiyle, 3 ayı aşan yoğun bir hazırlık dönemimiz oldu. İşin mutfağındaki genç ve idealist bir kadro var. Zor şartlarda, fedakarca sundukları emeğin karşılığını alabilmeyi umuyoruz. İlk zamanlar yaşanabilecek aksaklıklar yahut acemilikler için seyircimizden şimdiden özür diliyoruz. Onların desteği bizim için hem yol gösterici, hem de motivasyon kaynağı olacaktır."

Çarşamba akşamı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katılacağı bir resepsiyonla açılışını kutlayacak olan Türkiyem TV'nin yayın yapacağı uydu ve frekans bilgileri şöyle:

Frekans: 12265, Polarizasyob: Vertical/Dikey, Symbol rate: 27500, FEC 5/6, Türksat 4/A