Türkiye’nin acı yüzü vicdanlı Gazeteci Özgür Altuncu paylaştı… Rencide olmasın diye yüzünü çekmedi… İstanbul’un tam ortası

Türkiye’nin acı yüzü vicdanlı Gazeteci Özgür Altuncu paylaştı… Rencide olmasın diye yüzünü çekmedi… İstanbul’un tam ortası
Gazeteci Özgür Hasan Altuncu, İstanbul’un tam orta yerinde çöpten çıkardığı sebze artıklarını temizleyen bir kadının görüntüsünü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Ekonomideki dalgalanmalar ve korona virüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçirilirken, duygulandırılan görüntüler paylaşıldı.

Vicdanlı Gazeteci Özgür Hasan Altuncu, İstanbul’un Ümraniye ilçesinde çöpten çıkardığı sebze artıklarını temizleyen bir kadının görüntüsünü sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Altuncu, kadının rencide olmaması için yüzünü çekmediğini belirtti.

“O DA BENİM GİBİ BU ADALETSİZLİKTE PAYI OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜ HERHALDE”

Söz konusu görüntüleri Twitter hesabından paylaşan Altuncu, “Çöpten çıkardığı sebze artıklarını temizliyordu. Rencide olmasın diye yüzünü çekmedim. Ancak yanından geçen genç, her nedense yüzünü kapatma gereği duydu. O da benim gibi bu adaletsizlikte payı olduğunu düşündü herhalde.

Yer: Ümraniye Alemdağ Caddesi, sanayi sitesi karşısı” ifadelerini kullandı.

ozz-001.jpg