Türkiye'nin gerçeği Ankara'nın tam göbeğinde ortaya çıktı

Türkiye'nin gerçeği Ankara'nın tam göbeğinde ortaya çıktı
YENİÇAĞ TV Muhabiri Berkay Bigeç, Ankara sokaklarında vatandaşlara ‘Şu an cebinizde ne kadar para var’ sorusunu yöneltti. Vatandaşların verdiği cevaplar ise Türkiye ekonomisin son durumu ile ilgili önemli ipuçlarını ortaya çıkardı.

Türkiye’de ekonomik kriz, korona virüs salgınının da eklenmesi ile daha da derinleşti. Başta temel gıda ürünleri Ayçiçek yağı, süt, peynir, zeytin ve yumurta gibi ürünlerin vatandaşın cebini zorlamasının ardından Türkiye’de yaşam daha da zor hale geldi.

YENİÇAĞ TV Muhabiri Berkay Bigeç, Ankara sokaklarında ekonominin nabzını tuttu. Vatandaşlara “Cebinizde ne kadar paranız var” sorusunu yönelten Bigeç’in aldığı cevaplar, ekonomideki son duruma ilişkin önemli ipuçları verdi.

"CEBİMDE 50-60 LİRA PARAM VAR" 

Bigeç’in “cebinizde ne kadar var” sorusunu yönelttiği bir vatandaşın, “Cebimde 50 veya 60 lira var. Evet cebimdeki para az ancak yaşam zor. Hayat git gide zorlaşıyor. Ben son olarak Ak Parti’ye oy verdim. Bir sonraki seçimde kime vereceğime ise karar vermedim” ifadelerini kullandığı görülüyor.

Soru yöneltilen diğer vatandaşlarında Türk ekonomisi ve hayat pahalılığı ile ilgili şikayetlerini dile getirdiği izleniyor.