Türkiye’nin konuştuğu Hikmet Karakurt’un kazandığı ödül belli oldu, 7 kardeşini okutmak için Kim Milyoner’e katılmıştı katılmıştı

Türkiye’nin konuştuğu Hikmet Karakurt’un kazandığı ödül belli oldu, 7 kardeşini okutmak için Kim Milyoner’e katılmıştı katılmıştı
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Şanlıurfa’dan katılan Hikmet Karakurt, 125 bin lira ödül kazandı. Kendisi de üniversite öğrencisi olan ve yaz aylarında ailesiyle beraber tarım işçisi olarak çalışan Karakurt, yarışmadan kazanacağı parayı yedi kardeşini okutmak için harcayacağını söylemişti.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Şanlıurfa’dan katılan ve geçtiğimiz hafta en çok konuşulan isimler arasında yer alan Hikmet Karakurt, 250 bin liralık sorudan sonra yarışmadan çekilerek 125 bin lira ödül kazandı.

250 bin liralık sorudan sonra yarışmadan çekilen Hikmet Karakurt açıklamasında "Yarışmadan önce kardeşim Halil'e derslerini uzaktan verebilmesi için tablet sözü vermiştim bu parayla yapmam gereken ilk şey bu olacak. Paranın çoğunu kardeşlerimin eğitimi için harcayıp geri kalanıyla küçük bir yatırım yapmayı düşünüyorum. Bu yarışma sayesinde birçok kişi beni tebrik etti. Birçok kişi ile tanışma fırsatı buldum. 8 kardeşiz. Bundan böyle el ele vererek hayatımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Kenan İmirzalıoğlu ise Hikmet’e "Çok iyi bir abisin seni tebrik ediyorum" şeklinde cevap verdi.

NE OLMUŞTU?

Sakarya Üniversitesi’nde okuyan ve yaz aylarında ailesiyle beraber tarım işçisi olarak çalışan Hikmet Karakurt, yarışmadan kazanacağı parayı yedi kardeşini okutmak için harcayacağını söylemişti.

 

İlgili Haberler