Türkiye’nin konuştuğu olayda Fatih Portakal’dan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya müthiş cevap

Türkiye’nin konuştuğu olayda Fatih Portakal’dan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya müthiş cevap
Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınlarının sağlık emekçilerine saldırdığı görüntüler sosyal medyada büyük etki yaratırken, FOX TV'den emekli olduğunu duyuran Fatih Portakal, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın konuyla ilgili açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Korona virüs salgını sürecinde toplum sağlığı için kendi hayatlarını hiçe sayan sağlık çalışanları dün yine saldırıya maruz kaldı. Dün meydana gelen olayda, silahlı kavga sonucu yaralanan ve hastaneden hayatını kaybeden kişinin yakınları sağlık çalışanlarına saldırmış, çalışanlar ise kendilerinin omurga sedyeleri ile kapıya bariyer yaparak korumaya çalışmıştı.

Görüntüler tüm Türkiye’de büyük tepkilere neden olurken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Fatih Portakal yanıt gecikmedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Keçiören EAH Acil Servisinde, çok sayıda kişi, ateşli silahla yaralanan, müdahalelere rağmen kurtarılamayan yakınlarını, kuralları zorlayarak görmeye çalıştı. Arkadaşlarımız, şiddet olasılığına karşı, kapıyı kapalı tuttu. Şiddetin ihtimali bile olmamalı. Devlet, geçit vermeyecek!” şeklinde yanıt verdi.

fahtw-001.jpg

Gazeteci Fatih Portakal, Twitter üzerinden Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamasına tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı:

“Bunun gerçekleşmeyeceğini bildiği halde, bu cümleyi kurmak. Önce bu işi layıkıyla temizleyin, sonra gelecekten bahsedin. Hep aynı beylik sözler… Nereye kadar?”

fatih-portakal-002.jpg

 

İlgili Haberler