Türkler ve Hırvatlar Arasında Kavga Çıkabilir

Türkler ve Hırvatlar Arasında Kavga Çıkabilir
Fransız televizyonu, dün akşam yaşanan İngiliz - Rus kavgasının bugün de Türkler ve Hırvatlar arasında çıkabileceğini duyurdu.

Marsilya'da İngiliz ve Rus taraftarlar arasında yaşanan olayların benzerinin, Türk ve Hırvatlar arasında da yaşanması için tedbirler artırıldı. Fransız televizyonu da bu sabahki yayınında o tehlikeyi işaret etti.

Rusya ve İngiltere taraftarları arasındaMarsilya'da çıkan olayların Türkiye­-Hırvatistan maçına da sıçrama tehlikesi olduğu duyuruldu. İki takım taraftarlarının Paris'teki maç öncesi ve sonrasında karşı karşıya gelmelerinden korkuluyor.

TARAFTARLAR ARASINDA KAVGA ÇIKABİLİR

Fransız televizyonları ve bugün çıkan gazeteleri, Parc des Princes'deki maç için uyarılarda bulundu. Marsilya'da yaşanan olaylarının benzerlerinin Türk ve Hırvat taraftarlar arasında çıkabileceği ifade edildi.

DÖRT ÜZERİNDEN 3. KADEME

Ülkenin güvenlik birimlerinin Türkiye-­Hırvatistan maçını, dört kademe üzerinden üçüncü derece riskli olarak belirledikleri ortaya çıktı. EURO 2016 elemelerinde, 2014 Kasım'ındaİtalya ile oynadıkları maçta Hırvat taraftarların çıkardığı olaylara dikkat çekildi, bu sebeplerle güvenliğin üst düzeye çekildiği vurgulandı.