Ceylan yeni işini açıkladı! Artık müteahhit Ceylan diyeceksiniz

Ceylan yeni işini açıkladı! Artık müteahhit Ceylan diyeceksiniz
Ceylan yıllardır ev alım satım işlemleri yaptığını belirterek “Şimdilerde inşaat işine girdim. Müteahhitlik yapmaya karar verdim. Şarkıcı Emirkan ile ülkenin çeşitli yerlerinde inşaat yapacağız.” dedi. 

Bir zamanların ''Küçük Ceylan''ı şarkıcı Ceylan Avcı, son zamanlarda değişimiyle ve geçirdiği estetik operasyonlarla magazin gündeminden düşmüyor.

Sık sık estetik ameliyat olan ve imaj değiştiren şarkıcı Ceylan, şimdi ise sektör değiştirdi.

Ceylan katıldığı magazin programında yeni işe hakkında şu ifadeleri kullandı, “Şimdilerde inşaat işine girdim. Müteahhitlik yapmaya karar verdim. Şarkıcı Emirkan ile ülkenin çeşitli yerlerinde inşaat yapacağız.”

Ceylan, aynı zamanda da özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı: “Çok aldatıldım, çok yanıldım. Duygusal bir kadınım. Ama finalde Allah hepsinin cezasını verdi. İlahi adalet...
Kandıran kandırılır. Mesajlarını yakalamıştım. Felsefem Allah’a havale etmek. Hayatıma girecek insana güven duymalıyım. Gözüm arkada kalmamalı. İnsan belirli bir yaştan sonra huzur istiyor. Kapıya koyduğum adamı hayatıma bir daha almam. Okuduğum kitabı bir daha okumak istemem.” Şarkıcı, nasıl birini tercih ettiği hakkında ise “Çocuklarımın yaşında biriyle olmam. Sosyal medyası da olmasın” dedi.

Ceylan, nasıl birini tercih ettiği hakkında ise “Çocuklarımın yaşında biriyle olmam. Sosyal medyası da olmasın” dedi.


 

İlgili Haberler