Tutunamayanlar tatilde!

Tutunamayanlar tatilde!
TRT 1 ekranlarına gelen Tutunamayanlar dizisinin sezon finali yapmasından sonra sevilen oyuncular Doğu Demirkol, Yeliz Kuvancı ve Hande Hatipoplu soluğu Bodrum’da aldı. Dizinin başarılı oyuncularının Bodrum’da objektiflere yakalanmasından sonra dizi sosyal medya gündeminde konuşulmaya başlandı. Sezonun yorgunluğunu iskelede güneşlenerek atan ekip uzun süre sohbet etti.

Başrolünü Doğu Demirkol’un üstlendiği Tutunamayanlar dizisi, İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film imzasıyla TRT 1 ekranlarına geliyor. Absürt komedi türündeki dizinin sezon finali yapmasından sonra oyuncuları hep beraber tatile çıktı. Oyuncularının tatil keyfi Tutunamayanlar dizisine olan merakı arttırdı. İzleyiciler ‘Tutunamayanlar dizisi nerede çekiliyor’ sorusuna yanıt bulmak için araştırmalarını derinleştirdi.
7 Ocak 2020 tarihinde ekranlara gelmeye başlayan Tutunamayanlar dizisinin senaryosu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın başarılı kaleminden çıkıyor. Kemikleşen hayran kitlesinin yanında adını ilk kez duyanlar Tutunamayanlar dizisinin konusunu ve oyuncularını inceliyor. Sosyal medyada dizi ve Oğuz Atay’ın Tutunamayanlar kitabı arasındaki bağlantıda konuşuluyor.

5f070cc755428319cc16a504.jpg

TUTUNAMAYANLAR KONUSU

Absürt komedi türündeki dizi aslında bir aşk hikayesini anlatıyor. Hayatı boyunca hiçbir zaman çalışmamış ve çalışmaya da isteği olmayan Tarık (Doğu Demirkol) bir gün yakın çevresinin zorlamasıyla bir iş görüşmesine gider. İş görüşmesi sırasında çok zenginken birde her şeyi kaybeden İrem (Ece Çeşmioğlu) ile tanışır ve ona aşık olur. İşi alamaz ama hayatının aşkıyla tanışma fırsatına erişir. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık’ın davetiyle onun mahallesine gider ve bir kitapçıda çalışma başlar. İrem’in en büyük hayali ise; kendini işini kurmaktır. İrem’i etkilemek için kendi işinin sahibi olması gerektiğini anlayan Tarık, İlham Perisi İlhan ile tanışır. İlhan’ın verdiği fikirler ise Tarık’ı bambaşka maceralara sürükler.

TUTUNAMAYANLAR OYUNCULARI

Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun yönetmen koltuğunu birlikte paylaştığı dizide Doğu Dermirkol’a Ece Çeşmioğlu, Zafer Algöz, Yeliz Kuvancı, Asuman Dabak, Barış Yıldız, Hande Katipoğlu, Bora Akkaş, Dilek Çelebi, Uğur Serhan, Dilhan Nazözgülüş, Deniz Yılmaz, Sahra Kübra Gümüş, Arda Kural, Sinasi Yutsever ve Bülent Çolak gibi ünlü isimler eşlik ediyor. Her bölümü 60 dakika süren dizinin güçlü oyuncu kadrosu seyircisini kırmaktan geçiriyor.

TUTUNAMAYANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tutunamayanlar dizisinin çekimleri İstanbul’un Beykoz ilçesindeki Gümüşsuyu ve Yalıköy Mahallesi’nde sürdürüyor. Mahalle çekimlerinin yanı sıra dizi de genel olarak İstanbul sokaklarının görüntülerine yer veriliyor.