Tuzla tersanesinde 2 ceset bulundu!

Tuzla tersanesinde 2 ceset bulundu!
Tuzla Tersaneler Bölgesi’nde bakım için bulunan bir gemide iki kişinin cesedi bulundu.

Tuzla Tersaneler Bölgesi'nde bakım için bulunan bir gemide iki kişinin cesedi bulundu. Rus uyruklu oldukları belirlenen şahısların kamarasında çok sayıda alkol şişesi bulundu.

BANYODA CESETLERİ BULUNDU

Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerindeTuzla'da bulunan özel bir tersanede meydana geldi. Sabah saatlerinde polisi arayan tersane görevlileri, tamirat için tersanede bulunan Rus gemisinde iki Rus uyruklu mürettebatın hayatını kaybettiği ihbarında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri Rus gemicilerin kaldığı kamaranın banyo bölümünde şahısların yarı çıplak halde cesedini buldu.

"TAMİRLE İLGİLİ BİR OLAY DEĞİL"

Polis olay yerinde incelemelere başlarken, tersanenin icra kurulu başkanı Muhsin Divan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, olayı sabah duyduğunu belirterek, "Biz burada yabancı gemilerin tamirlerini yapıyoruz. Bir Rus gemisinin mürettebatından iki kişi aynı kamaranın banyosunda yarı çıplak vaziyette ölü bulundu. Polisler çalışıyor. Tersanemizde gece çalışması yok, tamirle ilgili bir olay değil." diye konuştu.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Emniyetten alınan bilgiye göre, Rus oldukları ifade edilen 2 gemicinin, Malta bayraklıAmapola isimli gemide çalışan Ukrayna uyruklu 34 yaşındaki Oleksiy Voytsov ve 33 yaşındaki Sergi Kravchenko olduğu tespit edildi.

ALKOL ŞİŞELERİ BULUNDU

Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin kamarada çok sayıda alkol şişesi bulduğu belirtildi. Cesetler otopsi için Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.