Tv100 7 kişiyi birden transfer etti

Tv100 7 kişiyi birden transfer etti
Son dönemde yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren en çok izlenen haber kanallarından biri olan tv100, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Tv100'ün Ankara ekibine, 7 flaş isim katıldı. Kanalın Ankara bürosunda görev yapmak üzere; bir editör, üç muhabir ve üç kameraman ile anlaşıldı. 

Tv100, kadrosunu yeni isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. 

Kısa bir süre önce Tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel’le el sıkışarak Tv100’ün Ankara Haber Müdürü olan Bilgehan Atay Memmi’nin ardından haber merkezi şekillenmeye başladı. Tv100 muhabirlerinden Ertuğrul Tunç, yeni dönemde haber editörü olarak görev yapacak.

Ankara Temsilcisi Deniz Gürel yönetiminde; siyasetin kalbi başkentteki haber bir editör, üç muhabir ve üç kameraman ile güçlendirildi.

Betül Ersöz Araz editör, Ebru Balıkçı Cumhurbaşkanlığı muhabiri, Sertaç Murat Koç da Polis, Adliye ve Yüksek Yargı muhabiri olarak Tv100 ailesine katıldı.

Kadroya son dahil olan isim ise muhabir Sibel Can oldu. Ankara Haber Merkezi’nde görev yapmak üzere ayrıca kameramanlar; Yetkin Torlak, Onur Can Kankal ve Yusuf Ziya Mert ile de anlaşıldı.

Tv100''ün ayrıca önümüzdeki günlerde de başka muhabir ve kameramanlar ile daha anlaşması bekleniyor.

15 Ağustos itibarıyla mesaiye başlayan yeni isimlerle birlikte hali hazırda Tv100 Ankara Haber Merkezi; iki editör, beş muhabir ve beş kameraman ile yeni dönemde daha aktif ve etkin bir habercilik için hazırlıklara başladı. Tv100 Ankara Haber Merkezi’ne önümüzdeki günlerde başka muhabir ve kameramanlar ile daha anlaşması bekleniyor.

İşte o isimler: 

Ertuğrul TUNÇ

2010 yılında Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Mesleğe üniversite eğitimi sürerken TRT çatısı altında İstanbul’da başladı. İç yapımlar bünyesinde çekilen “Hesaplaşma” adlı dizide reji asistanı olarak görev yaptı. Ardından Ankara’Ya yerleşen Tunç, 2014 yılında TV6’da haber editörü olarak çalıştı. 2016 yılında Kanal B’de program yapımcısı olarak görev yaptı. Aynı kanalda “Angara Havası” adlı kültür-sanat programının yapımcılığını üstlendi. Daha sonra Haber Merkezine geçen Tunç, muhabir-spiker görevini üstlendi. Hafta Sonu haberlerinin sundu, siyasiler ve uzmanlarla politik ve kültürel programlara imza attı. 2020 yılının Mart ayında ise TV100’de muhabir olarak çalışmaya başladı.

Sertaç Murat KOÇ


Milliyet Gazetesinin Ankara Bürosu’nda uzun yıllar muhabir olarak görev yaptı. Kent muhabirliği ile gazetecilik hayatına başlayan Sertaç Murat Koç, bu sürede kent gündemini ilgilendiren haberler yaptı. 2009 yılında “Gece Denetim Ekibi” haberiyle Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından yılın haberi ödülüne layık görüldü. Daha sonra güvenlik bürokrasi alanında uzmanlaşan Sertaç Murat Koç, bu alanda Türkiye’de gündem yaratan birçok önemli habere imza attı. 2015’te Milliyet gazetesinden ayrılan Sertaç Murat Koç, 2016-2022 yılları arasında Kahramankazan Belediyesi İletişim Danışmanı olarak görev yaptı.

Ebru BALIKÇI


2016 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun oldu. Lisans eğitimi devam ederken Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Pedagojik formasyon eğitimi aldı. Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünden mezun oldu. Fakülteye devam ederken Kanal A spor servisinde çalışmaya başladı. Burada spor muhabiri olarak görev aldı. 2016 yılında Bereket Tv''de tarım programları hazırlayıp sundu. 2017 yılında girdiği Beyaz TV haber merkezinde 3 yıl muhabir olarak çalıştı. 2020 yılında BBN Türk Tv''de 2021 yılında ise BengüTürk Tv''de muhabirlik yaptı.

Sibel CAN


Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi, gazetecilik bölümünden mezun oldu. Muhabirliğe fakültenin uygulama gazetesi GÖRÜNÜM’de başladı. Eğitim hayatı boyunca ajans, haber sitesi ve TV kanalında staj yaptı. Kanal B''de siyaset, dış haberler ve diplomasi alanında çok sayıda haber yaptı.

Yetkin TORLAK


Mesleğe 1998 yılında Konya İhlas Haber Ajansı’nda başladı, daha sonra İstanbul’da devam etti. 2001 Afganistan Savaşı, Irak’ın işgali gibi çatışma bölgelerinde görev aldı. İkinci İntifada İsrail Ramallah ile 2008’de Gazze Operasyonu ve Libya Arap Baharı’nda kamerası ile kayıttaydı. 15 yıl görev aldığı İHA’ya 2013 yılında veda ederek NTV’ye geçti. Orta Doğu’da savaş bölgelerinde çok sayıda dosya haber için görüntü kaydetti. Bir süre 24 TV’de görev yapan Torlak, haber görüntüleri ile ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödül aldı. Savaş haberciliği tecrübelerini katıldığı konferanslarda geleceğin iletişimcilerine aktardı. Torlak, iyi derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Onur Can KANKAL


Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve Kırıkkale Üniversitesi Radyo ve Televizyon Yayıncılığı bölümlerinden mezun oldu. Mesleğe 2007 yılında Ankara''da haber kameramanı olarak başladı. 15 yıllık çalışma hayatında ATA TV, Haber Global ve Tele1 gibi çeşitli haber kanalları ve ajanslarda Kameraman şefliği ve program yönetmenliği de yaptı.

Yusuf Ziya Mert


Kırıkkale Üniversitesi, Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünden mezun oldu. Prodüksiyon firmasında haber kameramanlığı, teknik yönetmenlik ve yayın sistemleri üzerine görev aldı. Millet Haber Ajansında haber kameramanı olarak görev yaptı.

 

Betül Ersöz Araz

İlgili Haberler