TV8'in ünlü dizisine flaş transfer. Son olarak Kanal D'nin dizisinde oynamıştı

TV8'in ünlü dizisine flaş transfer. Son olarak Kanal D'nin dizisinde oynamıştı
TV8'de ekranlara gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, yılbaşı nedeniyle yeni bölümlerine ara vermişti. Son bilgilere göre dizinin kadrosuna tecrübeli bir isim katıldı. Usta oyuncu Hakan Salınmış'ın bundan sonra Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı gün önemli bir etki yaratan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol paylaşıyor. En son bölümü yılbaşından önce yayınlanan dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Buna göre çarşamba günleri ekranlara gelen dizinin yeni bölümünün 13 Ocak çarşamba günü izleyici ile buluşacağı öğrenildi.

SON OLARAK KANAL D EKRANLARINDA ROL ALMIŞTI

Ancak dizi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. TV 100'den Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre tecrübeli oyuncu Hakan Salınmış, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kadrosuna dahil oldu.

hakan-salinmis-1.jpg

Salınmış, geçtiğimiz sezon Ramo dizisinde Süleyman’ı oynamış, daha sonra yeni sezonda da Kanal D’nin İyi Günde Kötü Günde dizisinde Halil karakterine hayat vermişti.