Tweet düzenleme özelliğinde yeni dönem: Otomatik dönüşecek

Tweet düzenleme özelliğinde yeni dönem: Otomatik dönüşecek
Twitter, çeşitli yeniliklerle kullanımı daha etkili ve kolay hale getirmeye çalışıyor. Tweet yerleştirme özelliği üzerinde yoğunlaşan Twitter özelliğin nasıl gerçekleşeceğini anlattı.

ShiftDelete''den aktarılan bilgilere göre; uzun zamandır Tweet düzenleme butonu çalışmaları yapan Twitter, yeni özelliğini açıkladı. Uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong‘un yaptığı paylaşıma göre düzenlenmiş bir Tweet’in nasıl göründüğü paylaşıldı. Wong’un Twitter’dan yeni özelliğe dair ekran görüntüleri paylaşıldı.

Bu görüntülerde aynı Tweet’in iki versiyonu yer almaktadır. Ekran görüntüsünün üstündeki Tweet, alttaki Tweet’in düzeltilmiş bir versiyonun olarak görünmektedir. Üstteki düzenlenmiş Tweet’in hemen altında ‘Son düzenleme 18.30. 1 Ağutos 2022’ ibaresi yer almaktadır.

Ekran görüntüsünün altındaki Tweet’te ise orijinal olmasının yanı sıra yazım hatası bulunmaktadır. Onun altındaki mesaj ise daha farklıdır. ‘Bu Tweet’in yeni bir sürümü yer almaktadır.

Bir internet sitesi bir kişinin Tweet’ini daha önceden atılmış bir yazıya gömüyorsa ve bu Tweet daha sonra bir Tweet yazarı tarafından düzenlenebiliyorsa, gömme otomatik olarak yeni haline dönüşmemektedir. Bu özellik, platformun sonunda bir düzenleme düğmesi almasıyla ilgili tüm endişelere yanıt vermektedir.

İlgili Haberler