Twitter'ın yeni CEO'su Yaccarino'dan ilk tweet'ler

Twitter'ın yeni CEO'su Yaccarino'dan ilk tweet'ler
Elon Musk'ın duyurduğu Twitter'ın yeni CEO'su Linda Yaccarino ilk tweetlerini attı. 6 hafta içinde göreve başlayacak olan Yaccarino kendisini Twitter'ın geleceğine adadığını söyledi.

Twitter'ın yeni CEO'su Linda Yaccarino, 6 hafta içinde görevine başlayacak. Elon Musk'ın duyurduğu Twitter'ın yeni CEO'su Linda Yaccarino'nun göreve başlaması için geri sayım başladı.

NBC Universal'ın küresel reklamcılık ve ortaklıklar başkanıyken 6 hafta sonra Twitter'ın CEO'su olarak çalışmaya başlayacak olan Yaccarino, Twitter'ın dönüşümüne yardımcı olacak.

Musk'ın daha önce duyurduğu Twitter 2.0 her şeyin uygulaması projesine hayat verecek olan Yaccarino, bu görevi alacağı duyurulduktan sonra ilk tweet'ini attı.

Twiter'ın yeni CEO'su, "Twitter 2.0'ı birlikte oluşturmaktan heyecan duyuyorum. (Musk'ın) daha parlak bir gelecek yaratma vizyonundan uzun süredir ilham alıyorum. Bu vizyonu Twitter'a taşımaya ve bu işi birlikte dönüştürmeye yardımcı olmaktan heyecan duyuyorum" diye yazdı.

Yeni takipçilerinden de bahseden Yaccarino, "Henüz Elon Musk kadar üretken değilim ama kendimi bu platformun geleceğine adadım" dedi.

Yaccarino bu endütrideki en güçlü kadınlardan biri kabul ediliyor. Onun liderliği altında NBCUniversal reklam işinde oldukça ilerlemişti.

İlgili Haberler