Tylor Honeycutt için flaş iddia

Tylor Honeycutt için flaş iddia
Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giyen ABD’li oyuncu Tylor Honeycutt’ın Los Angeles’ta polis ile girdiği çatışmada öldürüldüğü iddia ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giyen Tyler Honeycutt, polislere ateş açtıktan sonra Sherman Oaks'ta bir eve saklandı ve evin önüne barikat kuruldu.

Raporlara göre hiçbir polis memuru yaralanmadı. Geri ateş açan polisler, eski Efes oyuncusu ile iletişime geçemedi. Tyler Honeycutt’ın çıkan çatışmada öldürüldüğü iddia edildi.

Tyler Honeycutt geçen yıl Türkiye'de de forma giymişti. Amerikalı basketbolcu, en son Khimki takımının formasını giyiyordu.

TYLER HONEYCUTT KİMDİR?

Kariyerinde daha önce Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Sacramento Kings ve Houston Rockets formalarını giyen 2,03 metre boyundaki oyuncu, ilk yurt dışı deneyimini İsrail'in Nes-Ziona takımında yaşamıştı. Son olarak Rusya'nın Khimki takımında oynayan ABD'li oyuncu, burada bir de ULEB Avrupa Kupası şampiyonluğu yaşadıktan sonra Anadolu Efes'e transfer olmuş ve sonrasında tekrardan Khimky'e geri dönmüştü.