Üç Kuruş 10. Bölüm Full izle

Üç Kuruş 10. Bölüm Full izle
Üç Kuruş 10. bölüm full izlenmek için yayında. Pazartesi akşamlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinin son bölümü tek parça halinde Youtube de.

Üç Kuruş 10. bölüm izlenmek için yayında. 17 Ocak Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş son bölümünde;İrfan, Efe’yi öldürmek için gizlice evine girer. Ama Efe’nin gizli ajandasıyla karşılaşınca, ona önemli bir mesaj bırakır. Efe, İrfan’ın mesajını çözmek için Kartal’a geldiğinde, Kartal’la Nezih arasında başlayan savaşı öğrenir.

Kartal savaşın sonunu galip olarak görmeye, Efe ise kimse zarar görmeden savaşı bitirmeye kararlıdır. Leyla’nın uyarılarına rağmen planını hayata geçiren Efe, kendisini büyük bir değişimin eşiğinde bulur. Kartal, Nezih’le savaşında hayatta kalabilmek için zekası kadar Bahar’a ihtiyacı olduğunu anlar. İrfan ise hiç kimsenin beklemediği bir manevrayla yeni oyununun ilk hamlesini yapar.

Efe, Kartal’ın İrfan’ı serbest bıraktığını öğrenir ve Leyla’nın kaçırılmasında onun da payı olduğunu düşünerek büyük bir öfkeye kapılır.

Kartal’la birlikte Leyla’nın peşine düşen Efe, bu süreçte çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Leyla’yı kurtarmak için sınırlarını sonuna kadar zorlayan Efe’nin duygusal tepkileri Kartal’ın da gözünden kaçmaz. Leyla’nın ortadan kaybolmasıyla büyük bir sarsıntı geçiren Kartal’a bir darbe de Nezih''ten geliyor. Kartal Nezih’ten alacağı intikamı planlarken Bahar’ın hamlesi herkesi şaşırtacak.