Üç Kuruş 2. bölüm fragmanı izle » Üç Kuruş ilk sahne ön izleme

Üç Kuruş 2. bölüm fragmanı izle » Üç Kuruş ilk sahne ön izleme
Üç Kuruş 2. bölüm fragmanı izlemek için dizi yakından takip edenler arayışta. 31 Ekim akşamında Show TV ekranlarındaki Üç Kuruş 2. bölüm ilk sahne yayınlandı mı?

Üç Kuruş 2. bölüm fragmanı izle… Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un yer aldığı Üç Kuruş dizisinin ilk bölümünde; emniyet güçleri ile suç dünyasından rakipler karşı karşıya gelecek. Bunlardan Kartal’ın yolu ise bir katille çakışacak.

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca bir cinayet vakası ile tepe taklak konuma gelecek.

Üç Kuruş 2. bölüm fragmanı izle

Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ve Efe''nin (Ekin Koç) karşı karşıya geldiği ilk tanıtımda ikilinin kavgası gerilim dolu anlara neden olacak. İrfan (Diren Polatoğulları) karakteri gizemli havasıyla akıllarda soru işareti yaratırken Kartal, Efe ve İrfan''ın hikayesinde izleyiciyi nelerin bekleyeceği merak konusu haline gelecek.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi isimler yer alıyor.