Üç Kuruş 25. Bölüm izle Full Tek Parça

Üç Kuruş 25. Bölüm izle Full Tek Parça
Üç Kuruş 25. bölüm full izle; Pazartesi akşamında Show TV ekranlarında. Üç Kuruş dizisinin son bölümünü dizi severler program bitiminde tek parça halinde Youtube platformunda bulabilirler.

Üç Kuruş 25. bölüm full izle; dizi severler için yayında. Pazartesi akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinin son bölümü dizi bitiminde Youtube platformunda izlenebilir.

Üç Kuruş son bölümünde; Kartal, Çetin sayesinde Konyalı’yı kurtarır fakat Çetin’i Baybars’ın yanında bırakmamakta kararlıdır.

Bahar geçmiştekine benzer bir savaşın başladığını fark edince kaçmak yerine Kartal’ın yanında savaşmaya karar verir. Önce Ateş’i güvenceye alan Bahar, ardından zekice bir planla Kartal’a yardım etmek için harekete geçer. Kartal ve Efe tüm aileyi bir arada tutma mücadelesi verirken hiç beklemedikleri bir hamleyle karşılaşırlar.

Üç Kuruş 25. bölüm full izle

Bütün aile Neriman’ın kaybıyla büyük bir sarsıntı yaşar.

Baybars, Neriman’ı öldüren Kılıç’a sevdiği kadının tek hatırası olan Çetin’i geri getirme görevi verir. Kılıç, Çetin’i ararken Efe’yle karşılaşır ve ikili arasında ölümüne bir düello başlar. Kartal bu süreçte ailesini korumaya çalışırken Kılıç, Kartal’ın hesap etmediği bir adım atacaktır.