Üç Kuruş Leyla'sından yürek hoplatan Roman dansı! Aslıhan Malbora damga vurdu

Üç Kuruş Leyla'sından yürek hoplatan Roman dansı! Aslıhan Malbora damga vurdu
Üç Kuruş dizisinde Leyla karakterine hayat veren güzel oyuncu Aslıhan Malbora, muhteşem dansıyla adeta büyülerken yürekleri hoplattı. Dizide Çete lideri olan Kartal’ın kız kardeşini canlandıran Leyla, komiser Efe'nin ve ağabeyinin karşısında Roman havalarıyla göbek attı.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un canlandırdığı Üç Kuruş dizisi ilk bölümü ile 1 Kasım akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. İlk bölümde en üzücü anlardan birisi ise Ercan Kesal’in senaryo gereğince ölerek diziden ayrılması oldu. Ancak asıl olay ise Leyla karakterine hayat veren Aslıhan Malbora’nın Roman dansıydı.

Mahallede gerçekleşen bir düğüne katılan Leyla, mafya liderini uzaktan seyreden Organize Şube''de komiser olan Efe''nin yanına giderek kendisini gazeteci olarak tanıttı. Düğüne tek olarak gitmek istemediğinden söz eden ve Efe’nin koluna giren Leyla, etraftaki kadınlardan kendisini dansa kaldırmasını istedi.

Tek başında ortaya gelerek dansa başlayan Leyla, kıvraklığı ve hareketleriyle herkesi kendisine hayran bıraktı. Leyla, dans ederken sık sık Efe ile göz göze gelirken ona olan ilgisini de belli etti. Yeni rolü için uzun süre Roman dansı dersleri alan güzel oyuncu düğün sahnesindeki dansıyla herkesten tam not aldı.

Aslıhan Marlora dizideki rolü için "Leyla çok akıllı, okumuş ve manipülatif bir karakter. Aslında kendine mahalle dışında bir hayat kurmaya çalışmış fakat maruz kaldığı ırkçılıktan dolayı kendini yine mahallede bulmuş" sözlerini sarf etti.