Ucuz et fiyatları ne kadar? Et fiyatlarında indirim var mı

Ucuz et fiyatları ne kadar? Et fiyatlarında indirim var mı
Cumhurbaşkanı Erdoğan et fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Et fiyatlarının artmasından sonra ucuz et fiyatlarında indirim var mı? Ucuz et fiyatları ne kadar oldu?

Ucuz et fiyatlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi. Milyonlarca vatandaştan et fiyatları ne kadar oldu? şeklinde sorular gelmeye başladı. Erdoğan, Kısa bir zamanda artık hayvan ithaline de ihtiyacımız olmayacak. Biz bu fiyatları bir defa şöyle rantabl seviyeye düşürmek için gerekirse cari açığı bile düşünmeden ithale gider ve piyasayı biz balans ederiz. Vatandaşa ucuz et yedirmekte kararlıyız. dedi. Peki et fiyatları şu an ne kadar?

UCUZ ET SATAN MARKETLER HANGİLERİ

Et ve Süt kurumunun temin ettiği etler karkas olarak marketlere gönderilecek. A101 ve BİM marketlerinde etler kuşbaşı ve kıyma haline getirilip yarım kilogramlık MAP ambalajlı paketlerle satışa sunulacak. Et ve Süt kurumundan temin edilen bu etler asla donmuş ya da şoklanmış olmayacak.

UCUZ ET FİYATLARI NE KADAR OLDU

Geçtiğimiz yıl ucuz et fiyatları şöyle satışa sunuldu.  Kıymanın 29 liradan, kuşbaşının 31 liradan satışa sunulmuştu.

ET FİYATININ ARTMASININ NEDENİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ET FİYATLARIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında ucuz et ile ilgili mesaj verdi. Erdoğan, "Kısa zamanda artık hayvan ithaline de ihtiyacımız olmayacak. Bütün bunlara rağmen hala et fiyatlarının artmasının da talepte olan fazlalıktan olduğunu düşünüyorum. Vatandaşımıza ucuz et yedirmekte kararlıyız. Gerekirse cari açığı düşünmeden ithale gider piyasayı balanse ederiz." dedi.