Ufak Tefek Cinayetler 43. bölüm fragmanı yayında!

Ufak Tefek Cinayetler 43. bölüm fragmanı yayında!
Ufak Tefek Cinayetler 42. son bölümü dün akşam yayınlandı. Son bölümde Kerim Adil Sağlam Oya'yı tehdit etti. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm dün akşam Star TV ekranlarında yayınlandı. Ortalığın karışacağı son bölümünün hemen ardından Ufak Tefek Cinayetler 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularını da beraberinde getirecek. Dizinin son bölümünde; Merve Aksak evine geri döner dönmez Kerim Adil Sağlam karşısına çıkıyor. Merve şaşkınlıkla karşılayan Kerim'e neden geldiğini sorunca Kerim'den 'Seni uyarmak için geldim' sözlerini duyuyor. Öte yandan Oya'yı sancılı bir süreç bekliyor. Arzu'nun şüpheli bir trafik kazasında hayatını kaybetmesi katilin kim olduğu merakını ortaya çıkarıyor. Sarmaşık'ta herkes Arzu'nun katilinin ararken Kerim Adil Sağlam Arzu'yu Oya'nın öldürdüğünü söylüyor. Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölümünde Arzu'nun katili ortaya çıkacak mı? büyük merak konusu oldu...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 43. BÖLÜM FRAGMANI

Ufak Tefek Cinayetler 43. bölüm fragmanı dizinin bu akşam yayınlanmasının hemen ardından yayınlanacağı ön görülüyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haber sitemizde de olacaktır.

ufak-tefek-cinayetler-son-bolum.jpg

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM NE OLDU

Hasret bitiyor! Merve ve Kerim nihayet Paris'te buluşup özlem gideriyorlar. Başkomiser Kemal, açtığı soruşturmayla Sarmaşık sakinlerinin üstüne karabasan gibi çöküyor. Merve, Pelin ve Oya... Her biri büyük bir yol ayrımında. Bir an önce karar vermeleri gerekiyor. Üstelik filmi ileri sarıp tüyo alma şansları da yok. Tek bir atış, tek bir karar! Merve boşanmak için ilk adımı atıp yepyeni bir dönem başlatacak mı? Oya, Kerim'in isteğini yerine getirip, Serhan'a ihanet edecek mi? Pelin, Emre'yle gitmeyi mi seçecek yoksa Taylan'la kalmayı mı?