UFO görüntüsü heyecan yarattı. Pentagon personeli çekti

UFO görüntüsü heyecan yarattı. Pentagon personeli çekti
Amerika Birleşik Devletleri Savunma Bakanlığı'ndan (Pentagon) geçtiğimiz günlerde sızdırılan piramit şeklindeki UFO görüntüleri hakkında çok konuşulacak bir açıklama geldi. Görüntülerin gizli bir UFO araştırmasından sızdırıldığı iddia edilmişti. Pentagon, söz konusu görüntülerin donanma personeli tarafından çekildiğini doğruladı.

UFO''lar gizli bir Pentagon araştırmasından sızdırıldığı iddia edilen görüntülerle bir kez daha gündeme gelmiş, görüntüle yankı uyandırmıştı. görüntülere ilişkin Pentagon''dan çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Belgesel yapımcısı Jeremy Corbell tarafından geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir videoda piramit şeklinde tanımlanamayan bir obje yer almıştı.

Videonun bir donanma personeli tarafından çekildiği iddiaları yankı uyandırmıştı. Pentagon''dan yapılan açıklamada bu görüntünün bir donanma personeli tarafından çekildiği doğrulandı.

Açıklamada görüntülerin Ağustos 2019''da kaydedildiği bilgisine de yer verildi.

Geçtiğimiz haftalarda eski Ulusal İstihbarat Direktörü John Ratcliffe''den UFO tartışmalarını tekrar alevlendirecek açıklamalar yapmıştı.

Ratcliffe, ABD''nin ses hızını kolaylıkla geçen objelere ilişkin elinde kanıtlar olduğunu söylemişti.

Söz konusu cisimlerin açıklanamaz manevralar yaptığını ifade eden Ratcliffe, bu görüntülerden bazılarının yayınlandığını da belirtmişti.

UFO DEPARTMANI KURULDU

Pentagon, geçtiğimiz dönemde UFO görüntülerini araştırmak üzere yeni bir gözlem birimi kurmuştu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Pentagon Sözcüsü ekibin resmi adının Tanımlanamayan Hava Fenomenleri Çalışma Grubu olduğu söylemişti.