Uğrunda koltuğunu bırakan Kanal D spikeri Buket Aydın Bodrum'da ikinci bombayı patlattı

Uğrunda koltuğunu bırakan Kanal D spikeri Buket Aydın Bodrum'da ikinci bombayı patlattı
Kanal D Haber Daire eski Başkanı ve sunucusu Buket Aydın ile Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün yasak aşkla ilgili şok detay ortaya çıktı. Emir Sarıgül ile Buket Aydın’ın evlilik tarihi ortaya çıktı.

Uğruna Kanal D Spikerliğini bırakan Buket Aydın ile  Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül''ün oğlu Emir Sarıgül aşkıyla ilgili şok detay ortaya çıktı. Sabah’tan Özlem Avcı’nın haberine göre ikili Eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

buket-aydin-sarigul-evlilik.jpg

Spiker Buket Aydın''ın gizli ilişki yaşadığı Mustafa Sarıgül''ün oğlu Emir Sarıgül''le birlikte fotoğrafları ortaya çıkmış. Ana haber spikeri Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde "Karantina sebebiyle önceliklerim değişti" diyerek çalıştığı kanal ile yollarını ayırmış ertesi gün de 7 yıllık eşi Erce Baykal''dan tek celsede boşanmıştı.

Birlikteliklerini inkar ettikten sonra öpüşme fotoğrafları ile aşkları gün yüzüne çıkan Emir Sarıgül ile Buket Aydın, Göcek''te baş başa tatil yapıyor. Yakın dostları ile heyecanlarını paylaşan ikilinin, nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

buket-aydin-evlilik-tarihi-sarigul.jpg

Birlikteliklerini inkar ettikten sonra öpüşme fotoğrafları ile aşkları gün yüzüne çıkan Emir Sarıgül ile Buket Aydın, Göcek''te baş başa tatil yapıyor.

Yakın dostları ile heyecanlarını paylaşan ikilinin, Eylül ayında nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

buket-aydin-evlilik-tarihi-belli-oldu.jpg

Bu arada Sarıgül''ün Aydın''a Rolex marka bir saat hediye ettiği de öğrenildi.

buket-aydin.jpeg

Sarıgül''ün binlerce liraya bu marka saat almasının nedeninin ise Aydın''ın daha önce haber programında Rolex taktığı için çok eleştirilmesi olabileceği konuşuluyor.

İlgili Haberler