Uğur Dündar Yılmaz Özdil kavgasında Müjdat Gezen tarafını açıkladı

Uğur Dündar Yılmaz Özdil kavgasında Müjdat Gezen tarafını açıkladı
Yılmaz Özdil'in, Artı 1 TV'yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiği iddiasının ardından Uğur Dündar, canlı yayında "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır" diyerek çok sert tepki gösterdi. Yayına katılan Müjdat Gezen de “Eğer ben bu gece senin yanında olmazsam gözüm açık ölürüm. Kendini üzme” diyerek Dündar’a destek oldu.

Uğur Dündar yılmaz Özdil kavgasında üç silahşörlerden Müjdat Gezen tarafını açıkladı

Gazeteci Yılmaz Özdil Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK aşına su katmak istemem ama, SBK’nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD’de açılan davanın iddianamesinde yazıyor… ” diye yazdı. Uğur Dündar ve Tuncay Mollaveisoğlu, Özdil’in paylaşımına TELE1’de Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programında sert bir dille yanıt verdi.

Özdil’e tepkisini çok ser bir dille ifade eden Dündar, “Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır… Bize yaptığına bak ya” ifadelerini kullandı.

“BURADA ÇOK ÖNEMLİ BİR HATA YAPILIYOR”

Yayına bağlanan sanatçı Müjdat Gezen, Dündar’ın yanında olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Dünyanın duymasını istiyorum. Burada çok önemli bir hata yapılıyor. Bundan yıllar önce Akadlar Kültür Merkezinde "Ustalara Saygı" diye bir gece yapılıyordu. Bu Uğur Dündar için yapılıyordu. Ben de oradaydım. Yanımda da Altan Ertürk diye bir arkadaş vardı. Bu arkadaş sahneye fırladı.Bir televizyon kurmakta olduğunu bunun başında senin olman gerektiğini söyledi. Bu da o yayında o kayıtların tamamında var. Eğer burada adı geçen kişi Altan Ertürk diye zikrediliyorsa onu bilmiyorum. Ama Altan Ertürk lafı hiç geçmeden başka birileri bu konuyla ilgiliyse de Altan Ertürk burada paravansa onu da bilmiyorum.

“BEN BU GECE SENİN YANINDA OLMAZSAM GÖZLERİM AÇIK ÖLÜRÜM”

Ama bura beni üzerinde durmam gereken bir şey var sen benim yarım asırdan fazladır arkadaşımsın. Ben bu gece senin yanında olmazsam gözlerim açık ölürüm. Burada karım da 3 çocuğum da son derece müzterih durumda. Bana gelen mesajları okursam insanlar utanır. ''Biz Uğur Dündar’ı tanıyoruz, fazla söze gerek yok'' minvalinde mesajlar alıyorum. Eğer ben bu gece senin yanında olmazsam gözüm açık ölürüm. Kendini üzme..."

YILMAZ POLAT: İDDİANAMEDE BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM

Özdil’in iddiaları üzerine yayına bağlanan TELE1 Washington Temsilcisi Yılmaz Polat iddianameyi incelediğini belirterek, “Ben iddianamede böyle bir şey görmedim” dedi.

MUSTAFA HOŞ: BUNU GÜN GÜN HER AYRINTISI İLE YAZDIM

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan gazeteci Mustafa Hoş ise şu ifadeleri kullandı:

“Abluka kitabımda gün gün artı 1’de ne yaşandı yazmıştım. Tuncay, Uğur Abi ne yaptı hepsi var. Bir buçuk ay başında olduğum ve gezi haberleri için sansüre kalkışıldığında anında istifa ettiğim haber merkezi yayınları mesleki onurlarımdan biridir. Çok soru geliyor. Gerçekten kimin ne hesabı var bilmiyorum. Ben sadece bir buçuk ay kaldığım ve bir kuruş bile almadığım Artı 1 de kimler vardı ve ne oldu kısmını biliyorum. Bunu gün gün her ayrıntısı ile yazdım. Yine anlatırım. Onun ötesinde olanları da öğrendiğimde yine anlatırım. Yanımda şu anda abluka kitabım yok o yüzden buraya artı 1 bölümlerini ekleyemedim. Ama yarın o bölümleri hepsini eklerim. Herkes ne olmuş görür”

İlgili Haberler