Uğur Dündar tek cümlelik mesajla Türkiye'deki soygunu anlattı

Uğur Dündar tek cümlelik mesajla Türkiye'deki soygunu anlattı
Gazeteci Uğur Dündar, sosyal medya hesabından Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündeme taşınan "üstüne çökülen yerler" hakkında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Uğur Dündar yine tek cümlelik mesajla Türkiye'deki soygunu anlattı. 2 üniversite bitirseniz anlatamazsınız

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sedat Peker’in bazı iş insanları, gazeteciler ve siyasiler hakkında ortaya attığı iddialar Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Sedat Peker’in araka arkaya yaptığı açıklamalarla gündemde bomba etkisi yaratan şirketlere verilen garantiler, üstüne çöküldüğü iddia edilen Yalıkavak Marina ve Paramount Hotel''in gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı. Peker''in telefonla görüşme videosunu yayımladığı Serdar Ekşioğlu, şirketinin EPDK tarafından kapatıldığını duyurdu. Ekşioğlu, “Bundan sonrası benim için tufan. Akşam görüşürüz” ifadelerini kullandı. Ekşioğlu "Benim ekmeğime çöktünüz" dedi.

Gazeteci Uğur Dündar sonu gelmeyen bu iddialara ilişkin Twitter’dan bir paylaşımda bulundu. 

Dündar, Peker''in videolarına "yoklama çekerek başlaması" üzerinden ima yaparak “Arada bir kendinizi yoklamanızda yarar var! Çünkü size de çökmüş olabilirler!..” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler