Uğur Dündar'dan Şahan Gökbakar açıklaması

Uğur Dündar'dan Şahan Gökbakar açıklaması
Gazeteci Uğur Dündar, Marmaris bölgesindeki yangınları ilk günden bu yana takip eden ve canlı yayınlar yapan Şahan Gökbakar’a teşekkür etti. Şahan, Uğur Dündar’ın paylaşımına kayıtsız kalmadı.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde meydana gelen orman yangınlarında deneyimli ekiplerin yanında vatandaşlarda harekete geçti. Ünlü isim Şahan Gökbakar’da bu süreçte yangınları yakından takip ederek canlı yayınlarıyla destek istedi. Bölgelerdeki yangınlara müdahale edebildiklerine etti.

Gazeteci Uğur Dündar bu süreçte canla başla çaba gösteren Şahan Gökbakar ile ilgili paylaşımda bulundu.

Dündar, “Şahan Gökbakar, orman yangınlarında doğayı ve tüm canlıları koruyabilmek için unutulmaz bir mücadele verdi. Onun hayatını tehlikeye atarak sergilediği olağanüstü çabalar, bu geçeği bilenlerce minnetle anılacak. İyi ki varsın değerli @sgokbakar” ifadelerini kullandı.

Ünlü isim Şahan Gökbakar’da Dündar’a cevap verdi. Gökbakar, “Canım abim, bu güzel sözleri senden işitmek beni ayrıca mutlu etti. Çocukluğumdan beri namuslu, dürüst, mücadeleci, duruş sahibi, cesur olmayı senden öğrendik. İyi ki varsın değerli insan” dedi.

İlgili Haberler